« Žene
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
ZAPAMTITE!

5 savjeta za oporavak nakon prekida

Osobe koje nisu pretjerano stabilne lako nakon prekida padaju u depresiju, gube osjećaj vrijednosti, a bome i vjeru u ljude

Prebolite prekid!
Prebolite prekid! (Arhiva)
Više o

savjeti

,

prekid veze

,

oporavak

,

iscjeljenje

Prekid veze iskustvo je koje nije strano valjda niti jednom čovjeku na svijetu, jer teško da ima i jedna osoba koja ga nije doživjela barem jednom.

Osobe koje nisu pretjerano stabilne lako nakon prekida padaju u depresiju, gube osjećaj vrijednosti, a bome i vjeru u ljude. 

No, ne mora nužno biti tako - moguće je preboljeti prekid, i to prilično učinkovito. Kako se žene obično nakon prekida osjećaju lošije, evo pet savjeta za lakše iscjeljenje.

Druženja - ne zatvarajte se u stan. Prihvaćajte pozive za druženja. Radite selfije. Upadajte na partije. Razgovarajte s novim osobama koje susretnete. Zavodite... samo kako bi se bolje osjećali, a kasnije će doći i nešto više.

Izbrišite bivšeg - izbrišite bivšeg s Facebooka, Instagrama, ali i iz života. Bacite stvari koje vas vežu uz njega. Ne razmišljajte o tome što ste mogli mijenjati. Usmjerite se na korake koji vas čekaju u budućnosti. Dišite punim plućima. Začinite život sitnim radostima.

Kupovina - ženama je shopping najbolji lijek. Isprobavajte modne kombinacije, novu šminku, povedite prijateljicu da vam radi društvo. Obilazite omiljene modne kuće. Ispijajte kave na terasama centara. Neobavezno škicajte prolaznike! 

Putovanja - uplatite si zanimljive aranžmane po obali i van granica Hrvatske. Upoznajte novu kulturu, vjeru, običaje, tradiciju i istražite interesantne lokacije po inozemstvu.

Teretana - dovedite svoje tijelo do željenih proporcija. Trčite na pokretnoj traci. Upišite sport za koji smatrate da će vas ispunjavati. Čavrljajte s trenerom i saznajte kako isklesati svaki dio svog tijela. Kada dođete doma, ponovite vježbe ukoliko imate mogućnosti. 

30.11.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno