« Seks
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
HE HE

5 savjeta za dulji seks

Ako ste vi i vaš partner zdravi, a netko je u vezi nezadovoljan odnosom, postoji problem, a mi vam nudimo par rješenja

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
Seksi rublje je uvijek dobar poticaj (Shutterstock)
Više o

seks

,

dulji seks

Prosječno trajanje penetracije procjenjuje se na raspon od tri do šest minuta, tvrde stručnjaci, tako da bajke o "cijelom vikendu u krevetu" možete mirno zaboraviti. Dakle, ako ste vi i vaš partner zdravi, a netko je u vezi nezadovoljan odnosom, postoji problem. 

Sigurno želite riješiti ovaj problem, a donosimo nekoliko savjeta koje svakako možete pokušati.

Koristite kondom - kondomi stvaraju dodatni sloj između penisa i vagine, tako da osjećaj prodiranja nije toliko intenzivan. Ovo može odgoditi njegov orgazam dovoljno dugo da vam pomogne da dođete do svog.

Napravite male odmore - nitko ne kaže da morate ići jako intenzivno i brzo čitavo vrijeme, pa se zaustavite  i ponovno krenite, savjetuje Laino. "Za vrijeme seksa, muškarac se može povući i ljubiti vas, kako bi se smanjilo uzbuđenje". To zapravo donosi puno dulje iskustvo i intimnije", kaže Laino.

Predigra - prije odnosa, uključite masturbaciju u svoju predigru. "Recite mu da želite da gleda kako se dirate. Svidjet će mu se" kaže dr.sc. Emily Morse, voditeljica podcasta Sex with Emily. Osim toga, to će vam pomoći da riješite problem s orgazmom, a tako ćete biti jednako zadovoljni. 

Tehnika stiskanja - neka vaš partner izvadi penis kada seks postani intenzivan za njega, a zatim stisnite glavu penisa, rekla je seksualna terapeutkinja Debra Laino za Women's Health. To ne mora biti ništa jako, ali prije nego što muškarac dođe do vrhunca, uzmite pauzu, a zatim palcem i kažiprstom stvorite pritisak. Stiskanje može pomoći kod odgode ejakulacije i zajedničkog užitka.

Zamijenite pozicije - trebate eksperimentirati kako biste vidjeli što najbolje funkcionira za vas kao par. Možete predložiti da budete gore jer ćete tako moći kontrolirati tempo. Promijenite stvari, ali je i vrlo važno razgovarati o tome. 

22.01.2020. 21:41:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    23.01.2020. 09:34
    jesam nekidan 2 puta u 2 sata 10 poza
Novi komentar
nužno
nužno