« Seks
objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana
MMMM

5 savjeta kako začiniti seksualni život

Ušli ste u monotoniju i ne znate više kako izaći iz nje? U nastavku saznajte kako doživjeti najbolji seksualni užitak

Kako popraviti stvari u krevetu
Kako popraviti stvari u krevetu (Arhiva)
Više o

seks

,

seksualni život

Budite spontani - čak i odličan seks može postati monoton ako sve obavljate rutinski. "Muškarci vole kada su žene spontane i samopouzdane kada je riječ o njihovim sposobnostima u krevetu", rekao je ekspert Lodro Rinzler, piše portal Marie Claire. Promjena pozicija i lokacija u stanu je dobar početak, a možete se okušati i u igranju uloga ili seksu na javnom mjestu. 

Eksperimentirajte s igračkama - bilo da je riječ o vibratorima, uljima za tijelo, igračkama ili povezima za oči, a možete čak pokušati za senzualnom glazbom u pozadini koja će pojačati libido.

Kvaliteta više nego kvantiteta - više seksa ne znači i bolji seks. Mnoga su istraživanja pokazala kako se najsretniji parovi seksaju jednom u tjedan dana. 

Jutarnji seks je lijek - ostavite alarm pola sata ranije od uobičajenog vremena ustajanja. Muškarcima je ujutro testosteron povišen, stoga bi žene mogle biti ugodno iznenađene. Druga je alternativa popodnevni seks vikendom. Žene najčešće ovuliraju u popodnevnim satima što znači da tada u njima buja optimalna razina hormona. 

Uvijek mu recite što želite - znanstvenici uvijek ponavljaju - "bolja komunikacija, bolji seks", i ne, pritom nužno ne misle o "dirty talku". Iskrenost o onome što vam se sviđa ili ne sviđa može vam pomoći da bolje upoznate tijelo svog partnera. Ako radi nešto što vam se sviđa, recite to, kao i kada vam se neka poza ne dopada. 

02.09.2020. 21:01:00
Novi komentar
nužno
nužno