« Seks
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
UPS!

5 neugodnih stvari koje se mogu dogoditi tijekom seksa

Najbolje se dobro nasmijati, a onda nastaviti dalje, jer nema smisla zastati nakon neugodnjaka i ostati loše volje

Ajooj! :)
Ajooj! :) (Pexels)
Više o

seks

,

neugodne situacije

U životu ne ide uvijek sve po planu pa bi zaista bilo čudno da nas neka od neugodnosti ne zadesi i dok radimo ono. Međutim, ako prihvatimo da se nezgode događaju i najboljima, nije teško zamisliti da nam se ponekad koja omakne na vrhuncu strasti. 

Koje su to neugodnosti koje nas mogu iznenaditi među plahtama?

1. Čudni zvukovi. Za vrijeme seksa tijela proizvode zvukove, to je jednostavno činjenica. Seks ne bismo trebali shvaćati preozbiljno i uvijek bismo u njemu trebali biti opušteni. Pa što onda ako vaš partner proizvede zvuk koji će u tom trenutku djelovati komično? Sigurno se i vama to jednom dogodilo. Ako dijelite pravu vrstu intimnosti, na takvu ćete stvari i on i vi zaboraviti nekoliko sekundi nakon što se dogodi.

2. Pad. Ovisno i tome gdje se odlučili upustiti u tjelesnu intimnost, vjerojatno ste i znojni, a možda ste i pomalo krivo procjenili svoju gipkost, možda vam se dogodi da samo nakratko izgubite ravnotežu i ups, našli ste se u hrpi zapetljanih udova na podu. Najbolje što možete napraviti je nasmijati se zajedničkoj nespretnosti i nastaviti gdje ste stali. Sada barem znate da ne možete nikamo više iznenadno skliznuti.

3. Krv.  Događa se. Možda ste intimni u danima kada očekujete mjesečnicu, mozda vam počne krvariti nos ili ste se malo zanijeli noktima. Kako god bilo, najbolje je pronači izvor ozljede i razgovarati o tome možete li i želite li nastaviti. 

4. Preuranjeni orgazam ili manjak orgazam. Rijetki su trenuci u kojima oba partnera dožive orgazam u isto vrijeme. Ako vam se dogodi da jedan od vas do cilja stigne prvi, osim ako to radite sa sebičnim partnerom kojemu je stalo samo do vlastitog užitka, uvijek postoje načini da i vas dovede do vrhunca. 

5. Razgovor o sigurnom seksu. Takva vrsta razgovora zapravo ne bi trebala biti neugodna. Nikada se nemojte upuštati u seks s osobom koja ne pošuje vaš izbor i želi vas nagovoriti da riskirate seks bez zaštite. Oba partnera trebala bi biti jednako odgovorna i spremna se pobrinuti za zaštitu. 

Piše: Andrea Holi
20.09.2017. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno