« Žene
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
ZNATE LI?

5 karakteristika jakih žena koje ne plaše muškarce

Idemo malo razbiti taj mit o muškim strahovima i navesti karakteristike jakih žena kojih se stvarno niti jedan muškarac nema potrebe bojati

Ove karakteristike želite imati
Ove karakteristike želite imati (Arhiva)
Više o

žene

,

karakteristike

,

jake žene

Muškarci se boje jakih žena... još jedan od mitova kojima se plaši i jedan i drugi spol - muški ženama koje su svojeglave i ne daju se "pokoriti", ženski činjenicom da ako misle svojom glavom nikada neće pronaći životnog partnera.

Gluposti, naravno, jer svaki pravi muškarac kraj sebe želi pravu ženu - onu koja neće biti samo privjesak i trofej, već ravnopravna partnerica s kojom će moći savladati sve prepreke koje život stavi pred njih.

Upravo iz tog razloga idemo malo razbiti taj mit i navesti karakteristike jakih žena kojih se stvarno niti jedan muškarac nema potrebe bojati:

Neovisnost - ne tako davno žene su potpuno ovisile o muškarcima i njihovom novcu, ali danas je u većini dijelova svijeta situacija drugačija. Žene se same brinu o sebi, zarađuju svoj novac i uživaju u tome što su slobodne. Pravi muškarac neće se osjećati ugroženo u društvu neovisne žene.

Neustrašivost - muškarci vole kad se mogu osjećati kao zaštitnici i vide da je žena kraj njih opuštena i sigurna, žene koje imaju avanturističkog duha definitivno su privlačne.

Prihvaćanje svog tijela - kakvu god vi figuru imali, puteniju ili vitku, ona je vaša, baš kao i boja puti, visina, veličina grudi i stražnjice... ono što je jedino važno jest činjenica kako se osjećate u svom tijelu. Kad shvatite da vaše i zavolite ga takvim kakvo jest, samo je nebo granica.

Samokritičnost s mjerom - naravno da se treba povremeno preispitati i malo se kritizirati zbog stvari koje ste propustili napravili ili pogrešno napravili, no to sve mora imati jednu zdravu mjeru, jer inače prelazi u nesigurnost...

Samouvjerenost - samouvjerene žene koje se ne boje otvoreno izražavati svoje stavove i razmišljanja privlače muškarce, no neki priznaju da ih se ponekad pomalo i boje. Ipak, pravi muškarci neće se povući pred samouvjerenom i samopouzdanom ženom niti će pokušavati te njezine kvalitete staviti pod kontrolu.

03.03.2018. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno