« Žene
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
Zanimljivo!

4 velike pogreške koje žene rade kod flertanja

Koliko god bili seksi, zanimljivi i pametni, ako ne dozvolite drugima da to vide, nije stvar u tome da se oni ne trude, već u tome da im vi ne dozvoljavate pristup.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Pixabay)
Više o

zavođenje

,

flertanje

Zvuči jednostavno kada nama ženama kažu da bi flert trebao biti jednostavno i zabavno iskustvo. Ali kada plan treba provesti u djelo, više nije toliko zanimljivo. Sve što smo namjeravale reći u našoj glavi postane blesavo, a na površinu počinju izbijati stare i dobro poznate nesigurnosti: možda je zauzet, možda mu se ne sviđam...

A onda, ako ipak uspijemo uspostaviti inicijalnu komunikaciju i dobijemo priliku za razgovor, iskače novi problem: nakon što ste raspravili o svim početnim temama (obitelj, posao, prijatelji...), treba pokazati zašto smo upravo mi zanimljiva osoba koja bi tu osobu trebala zanimati.

Kad je u pitanju pokazivanje vlastite osobnosti, postoje karakteristike koje vas mogu smjestiti u u jedan od 4 tipa, a ako ih pokazujete u pretjeranoj mjeri, mogle bi sabotirati vaše pokušaje.

1. tip: ambiciozna i prezaposlena žena
Radite, trudite se i volite se opisivati prezaposlenom osobom. Vaš posao i ljubav koju prema njemu gajite dominira svakim vašim razgovorom. Problem je o tome što za to nikoga nije briga.
Ambicioznost je važna i zdrava karakteristika koja privlači muškarce, ali cilj vašeg razgovora trebao bi biti pokazati da ste spremni svoje vrijeme posvetiti partneru kojeg tražite i koji se neće morati boriti za nekoliko sati vašeg vremena. Naglašavanje toga kako nikad nemate vremena nije nešto što druga osoba želi čuti.

2.tip: šaljivdžija
Stalno izbijate sarkastične ili neprimjerene šale na njegov račun, udarate ga u rame i svim se silama trudite biti smiješni. U redu je ako ste zabavni. Nije u redu ako ste isključivo zabavni. Flert se sastoji od postavljanja različitih raspoloženja. Treba znati preživjeti tišinu, održati kontakt očima, polagano dotaknuti, uputiti iskren kompliment i desetak drugih stvari koje će ga potaknuti da zatraže vaš broj.
Ako stalno izbijate šale, on će se često pitati bi li vas trebao pozvati na spoj ili s dečkima na kartanje.

3. tip: žena i majka
Ako ste razvedena ili samohrana majka, željet ćete izlaziti na spojeve i to je ono što biste i trebali. Svatko ima pravo na druge prilike.
Ali ne zaboravite da vi niste samo majka, vi ste i žena. Vaš posao nije samo čistiti, spremati, kuhati i brinuti za djecu. Imate pravo na svoje želje, hobije, prijatelje i partnere.
Ne zaboravite da vaš potencijalni partner nije vaše dijete i vi niste tu da brinete njegove brige. Isto tako, ne očekujte da on odmah pokaže pretjeranu spremnost da preuzme bilo kakvu ulogu u vašem životu. Tek se upoznajete.

4. tip: pasivno introvertirana žena
Obično sjedite u tišini i slušate što drugi govore. Ne ispitujete niti pokrećete razgovor.
Sami sebe obično vidite kao sramežljivu ili povučenu osobu, ali drugi vas možda shvaćaju kao nezanimljivog pojedinca. Flert je nešto u čemu moraju sudjelovati dvije strane, a ako nikada se odlučite riskirati i sudjelovati i njemu, druga strana vašu zatvorenost shvatit će kao nezainteresiranost i krenuti dalje.
Koliko god bili seksi, zanimljivi i pametni, ako ne dozvolite drugima da to vide, nije stvar u tome da se oni ne trude, već u tome da im vi ne dozvoljavate pristup.

Piše: Andrea Holi
12.02.2018. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno