« Žene
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
KOGA TRAŽITE?

3 ženske pogreške

Poznato je da žene imaju oko za detalje, pa obično teže savršenstvu, kako u svemu drugome, pa tako i u vezama.

Pazite što tražite :)
Pazite što tražite :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

zavođenje

,

pogreške

Žene će nerijetko osjetiti povezanost s muškarcem, a onda, ujesto da se opuste jer sve dobro ide, one će se početi opsjedati razmišljanjima o svakoj sitnici te veze, i možda sve uništiti.

Nekada, naravno, stvari ne ispadnu dobro, no mnogo puta opsesivna potreba da sve držimo pod kontrolom dovede drugu stranu do ruba strpljenja. Nije lako živjeti s propašću još jedne veze, a još je teže znati da smo mi uvelike odgovorni za negativna rezultat.

Zbog toga je najkorisnije na cijelu sliku pogledati s određene udaljenosti, što objektivnije moguće. Stručnjak za veze, Matthew Hussey, donosi 3 pogreške koje žene čine u potrazi za onim 'pravim'.

1. Ovisne su o pažnji - očekuju da u kratkom vremenskom razdoblju postanu centar svijeta novog partnera i ne daju mu 'disati'. Boje se da kad nije s njima, radi nešto što ne bi trebao pa ga stalno zivkaju i prate svaki njegov pokret.

2. Previše su negativno samosvjesne - konstantno ističu svoje mane, omalovažavaju se ili sažlijevaju same sebe.

3. Previše su uštogljene - preozbiljne su i preponosne, nemaju smisla za humor i vrijeđaju se umjesto da prihvate šalu.

Od ostalih čestih ženskih pogrešaka, Hussey nabraja: odbijanje komunikacije (ona šuti, a on bi trebao znati što je skrivio), previše kritiziranja partnera, nesvjesno očijukanje s drugim muškarcima, prisiljavanje na verbalno izražavanje emocija ("Reci mi što osjećaš."), lijenost (traže da se muškarci trude da ih osvoje, a one ne poduzimaju ništa), toleriranje loše veze ili čak opasnog partnera.

Piše: Andrea Holi
12.08.2017. 21:33:00
Novi komentar
nužno
nužno