« Seks
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
HE HE

3 stvari kojih se u krevetu boje i žene i muškarci

Ponekad se dogode neke situacije zbog kojih poželite da se zemlja odmah otvori pred vama ili vas leteći majmuni odnesu zloj vještici u Oz

Ajme blamažeeee :)
Ajme blamažeeee :) (Shutterstock)
Više o

seks

,

orgazam

,

dlake

,

vjetrovi

,

nezgode

Seks je sjajno iskustvo, osim u slučajevima kad se dogode neke situacije zbog kojih poželite da se zemlja odmah otvori pred vama ili vas leteći majmuni odnesu zloj vještici u Oz... bilo što, samo da niste u krevetu s partnerom/icom.

Nezgode mogu biti različite vrste, no ove tri zajedničke su i muškarcima i ženama, a boje ih se podjednako... pa da vidimo o čemu se zapravo radi.

Dlake - tu je situacija jednostavna, muškarcima je panika da ih imaju premalo i da ne izgledaju dovoljno muževno s par dlaka na prsima (svakoj znaju ime i dužinu u zadnjih desetak godina), dok je žene strah da ih imaju previše, tj. da se nisu uspjele dovoljno temeljito depilirati/obrijati.

Svršavanje - zajednički orgazam je u stvari urbani mit, jer se zapravo toliko rijetko događa da bi ga trebalo oglasiti na naslovnici dnevnih novina i uklesati u obližnju stijenu. No, ipak je lijepo biti barem blizu... osim u slučaju kad on ispali prebrzo ili njoj jednostavno ne ide - a partner/ica se trudi i trudi...

Tjelesne reakcije - zvukovi koje ispuštamo tijekom seksa mogu biti nezgodni... naravno, ako jedan od partnera pusti vjetar, to će biti čudno, no jednako tako se mogu začuti zvukovi pri ulaženju/izlaženju ili šljapkanje mokrih tijela. Recept za uspjeh - umrite od smijeha i nastavite dalje.

21.03.2017. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno