« Seks
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

3 stvari koje se NE rade tijekom seksa

Seks može biti nesputan, no to ne znači da možete raditi baš sve što poželite ili vam dođe da napravite, jer neki bonton postoji i u krevetu

Pitajte prije nego što zavežete ...
Pitajte prije nego što zavežete ... (Arhiva)
Više o

seks

,

bonton

Seks može biti strastven ili nježan, brz ili polagan, dug ili kratak ... i tako bi mogli unedogled, što znači da ovaj vid ljudske aktivnosti omogućava raznoliko ponašanje. No, i pored toga, nekog reda u krevetu mora biti, pa evo tri stvari koje stvarno, ali stvarno, nikad ne biste smjeli raditi u krevetu.

Eksperimentiranje bez pristanka - ako partner želi isprobati, recimo, analni seks, red je o tome popričati s partnericom, a ne dovesti je pred gotov čin ulaskom u njen anus usred igre ... slično vrijedi i za ejakulaciju u usta tijekom oralnog seksa, vezanje i slične igrice.

Nervoza - jedna je stvar kad ste nervozni zbog toga što niste sigurni hoćete li biti dobri u krevetu, no kad pokazujete nervozu zato što partneru/ici treba više vremena da postigne orgazam, to je vrlo, vrlo nepristojno ponašanje koje će sigurno uvrijediti drugu stranu.

Potpuna izolacija - neki su u krevetu vrlo razgovorljivi i aktivni, no ima i onih koji zapravo ničim ne daju do znanja da su upravo u tom trenutku partneri u seksu - nema zvukova, gesta, znakova, riječi ... ničega. To se može tumačiti na samo dva načina (i niti jedan nije dobar) - ili vam je cijela stvar mučna i jedva čekate da završi ili ste toliko sebični da se koncentrirate samo na svoj užitak. Zaključak - ni slučajno se nemojte tako ponašati.

Ima toga još, naravno, da ne spominjemo gledanje na sat, provjeravanje mobitela, ispuštanje vjetrova i slično ... no, ove su tri stvari temelj pristojnog ponašanja u krevetu.

06.07.2016. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno