« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
PRIPAZITE :)

3 stvari koje nikad ne smijete reći dragoj

Trebali bi u glavi postaviti neke blokade koje će vas spriječiti da ne ispalite neku od ovih rečenica koje će vašoj dragoj tlak podići na neslućene razine

Ako ne želite da stvari odu ovako daleko...
Ako ne želite da stvari odu ovako daleko... (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

pogreške

,

pažnja

Muškarci ponekad imaju brži jezik od mozga, no ma koliko ne razmišljali, trebali bi u glavi postaviti neke blokade koje će vas spriječiti da ne ispalite neku od ovih rečenica koje će vašoj dragoj tlak podići na neslućene razine, a znate što se onda događa...

Možda je vrijeme da odeš na dijetu - ma koliko se brinuli oko njenog zdravlja ili samopoštovanja, vaše plemenite namjere neće pasti na plodno tlo jer ste voljenoj osobi upravo rekli, doduše indirektno, da je debela. Ako možda nije bila svjesna svojeg fizičkog izgleda sada joj je potpuno jasno kako ju vi, osoba od najvećeg povjerenja, doživljavate.

Nećeš valjda to obući? - jeste li možda vi neka od modnih životinja koje se šepure po naslovnicama trač rubrika? Ako prigovarate djevojci jer je obukla previše izazovnu odjeću time joj pokazujte da nemate nikakvog povjerenja u nju. Opustite se i uživate u činjenici da imate ono za čime mnogi muškarci žude - predivnu i seksi ženu koja je, da ponovimo, samo vaša.

Zašto ne radiš koliko i ja radim? - u svađama, kada se izgubi samokontrola, znamo izreći stvari koje ne mislimo, ali znamo da bi mogle povrijediti suprotnu stranu. To što vi imate „pravi" posao koji donosi novac, a vaša supruga je odabrala život domaćice kako bi se brinula ne samo o vašoj djeci, već da kućanstvo funkcionira kao švicarski sat, ne daje vam za pravo da ju kritizirate. Hoćete li vi preuzeti njenu ulogu te prati, peglati, čistiti i kuhati cijeli dan dok ona radi od 8 do 16?

Zapamtili?

18.09.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno