« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

3 pravila shoppinga u second hand trgovinama

Izbjegavajte najlon i poliester te obratite pozornost na brend odjevnog predmeta jer bi mogao biti garancija za kvalitetu

Ovako se pametno kupuje
Ovako se pametno kupuje (Arhiva)
Više o

shopping

,

second hand

,

polovna odjeća

Second hand trgovine u zadnje su vrijeme hit ne samo kod nas koji nemamo novaca već i u cijelom svijetu, a postoji i vrlo dobar razlog za to: za malo novca možete nabaviti upečatljive stvari. Osim toga, činite dobro i okolišu.

Postoje tri zlatna pravila kojih se moramo držati kako bi izvukli ono najbolje.

Kvaliteta - niske cijene mogu biti vrlo primamljive pa poželimo natrpati košaricu odjećom. Međutim, budite racionalni i obratite pažnju na brendove i materijale. Kupujte samo one komade odjeće koji se doista doimaju kvalitetno pod rukom. Izbjegavajte najlon i poliester te obratite pozornost na brend odjevnog predmeta jer bi mogao biti garancija za kvalitetu.

Oprez

Prije svega imajte na umu stvari koje morate izbjegavati. Određeni tipovi odjeće vrlo vjerojatno neće dugo izdržati i lijepo izgledati:

Odjeća s ukrasima -budite oprezni sa zakovicama, šljokicama i ostalim ukrasima jer je moguće da počnu otpadati

Oštećena odjeća - nemojte investirati ni malo novcau oštećene komade odjeće. Kupujte jedino ako ste sigurni da se mogu pravilno popraviti

Prljava odjeća - odjeća koja je zaprljana vjerojatno će i ostati takva bez obzira na vaš trud, pa kupujte u trgovinama koje se trude kako bi odjeća koju kupujete izgledala što bolje.

Trendovi - klasični komadi pronađeni u second hand shopovima rijetki su i ponekad izgledaju 'ofucano'. Međutim, trendovi se stalno vrte u modi pa samim time ove trgovine pršte trendovskim komadima poput životinjskog printa, vintage torbica ili marama. Iskoristite to i nabavite modne hitove u pola cijene.

12.02.2019. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno