« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
TRIKOVI

3 načina za sigurno privlačenje žena

Ako vam zavođenje ne ide baš od ruke i sve zgodne cure na koje ste bacili oko odlaze s nekim drugim, vrijeme je da promijenite igru ...

Zagonetni likovi dobro prolaze
Zagonetni likovi dobro prolaze (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

Zavođenje ponekad ima ružan prizvuk, no savjeti za osvajanje suprotnog spola uvijek su traženi, bez obzira na sve. E, pa ako spadate u frajere koji s tim imaju problema, koji uvijek gledaju kako netko drugi odlazi s djevojkom koja se i vama sviđa, evo kako ćete promijeniti svoju igru i postati - pobjednik.

Nepredvidivost  možda mislite kako žene cijene spoznaju što ćete raditi kada ste zajedno i kada ćete ju nazvati, međutim u realnosti ovakva predvidivost ubija dvije stvari za kojima žude u vezi - uzbuđenje i iščekivanje.

Zagonetnost - uvijek zanima žene, koje bi dale sve da saznaju sve o vama - pa budite drugačiji i neke stvari zadržite za sebe, posebice one koje mogu biti impresivne. Puno veći dojam ćete ostaviti ako ona to sazna od vaših prijatelja nego da se sami pohvalite. Banalan primjer - ako vozite dobar auto recite joj kroz šalu da vas mali skuter služi sasvim u redu. Kasnije kada otkrije što doista vozite bit će impresionirana vašim smislom za humor i skromnošću. 

Život - jedna stvar koja je zajednička svim uspješnim muškarcima jest da imaju svoje vlastite živote, te ne trebaju ženu da bi bili sretni. Žene pak to smatraju iznimno privlačnim. Lako joj je odbiti muškarca koji žudi za njom, međutim kada sretne onoga koji je sretan i zadovoljan svojim životom, učinit će sve kako bi ga uvjerila da bi i ona trebala biti dio. Stoga nađite neke stvari koje vas zanimaju poput hobija, sporta, posla i neka vam budu prioriteti umjesto nje. Neka ona bude ta koja će trčati za vama. 

Nije baš tako teško ... isprobajte, radi bez greške!

25.04.2016. 21:36:00
Novi komentar
nužno
nužno