« Seks
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
TKO IH NIJE PROBAO

13 vrsta seksa s lošom reputacijom

Razlozi za obavljanje spolnog čina i načini na koji se on ostvaruje variraju od osobe do osobe - koji su vaši?

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dreamstime)
Više o

sex

,

seks

,

prvi seks

,

seks na brzaka

,

vrste seksa

,

telefonski seks

Jedno mora biti kristalno jasno - kad je seks u pitanju najgora je rutina, jednoličnost, neinovativnost. Želite li kvalitetan intimni život, morate poraditi na raznolikosti i prepustiti se mašti. No, sve kreće od motiva za spolni čin. Po mnogima idealna i jedina svrha seksa bila bi razmnožavanje i pokazivanje ljubavi. Ipak, u stvarnom svijetu na put prema orgazmu krećemo i iz mnogih drugih razloga - jesu li ispravni ili krivi vrlo je relativno:

1. Divji seks: Grebete, pljuskate, vrištite i uzdišete... uglavnom se nešto razbije. Svejedno vam je jeste li životinja, divlja, neustrašiva životinja..

2. Seks iz mržnje: Možda imate spolno prenosivu bolest, koju bi rado podijelili s njim/njom, ili želite da se zaljubi u vas pa da mu/joj poslije toga slomite srce.

3. Pijani seks: Postoji mogućnost da se sljedećeg jutra probudite pokraj sestrične a ne sjećate se ničega. Seks u pijanstvu može rezultirati raznim neugodnim situacijama.

4. Seks na jednu noć: Pažljivo se oblačite, lagano na prstima krećete se prema vratima, tik prije nego ih zatvorite on/ona dolazi za vama i traži broj ili ime.

5. Umorni seks: Osjećate da u krevetu ležite kao komad drveta, umorni ste i pospani te niste poskočni i kreativni. Za razliku od vašeg partnera...

6. Seks iz zahvalnosti: Danas kada se sve vrti oko novca i seks je na neki način valuta. Svi muškarci je rado primaju, zato se nemojte previše pitati kako da mu zahvalite za te divne dijamantne naušnice koje vam je kupio za rođendan.

7. Seks iz milosrđa: Ukoliko ste zaboravili donirati za djecu u Africi i žrtvama poplava, svoj dug čovječanstvu možete otplatiti na način da usrećite sretnika koji vas već neko vrijeme obasipa sms porukama i sigurno želi nešto više.

8. Jutarnji seks: Nema ništa ljepše nego uzbuđenje pod plahtama ujutro.. ako zanemarimo glavobolju, podočnjake i neugodan zadah.

9. Seks u noći vjenčanja: Neki poslije cjelodnevne ceremonije i ludog tuluma zaspu u vjenčanici i odjelu, a oni koji su čekali do vjenčanja te noći napokon otvore svoj poklon.

10. Seks na brzaka: Teško si je zamisliti bolje iskorištenih 5 minuta od popularnog 'kvikija'. To najbolje opisuje stara američka rečenica: Whaam, baam, thank you, maam!

11. Telefonski seks: Uzdisanje i opisivanje u telefonsku slušalicu zamijenile su web kamere. Što nam još donosi budućnost...

12. Prvi seks: U maminoj spavaćoj sobi, bodljikavom grmlju ili u zadnjem redu kina - prvi nećete zaboraviti nikada..

13. Loš seks: Postoji 1001 način kako seks pretvoriti u mučnu tjelovježbu. Sigurno vam je poznat barem jedan.

Izvor: Intimatemedicine.com

08.01.2010. 19:18:20
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    08.01.2010. 20:10
    "kad je seks u pitanju najgora je rutina, jednoličnost, neinovativnost"
    jedna stvar mora biti kristalno jasna - tu nije riječ o seksu nego o monogamiji :D

    "u stvarnom svijetu na put prema orgazmu krećemo i iz mnogih drugih razloga"
    ne, cilj, odnosno orgazam je jedini razlog :D

    ljudi, oladite od teorije i prionite praksi!
Novi komentar
nužno
nužno