« Život
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Sve za ljubav

10 okrutnih stvari koje žene čine muškarcima

Unatoč tome što imaju reputaciju kao nježniji spol, kada su u pitanju muško ženski odnosi, žene mogu biti doista hladnokrvne

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviant Art)
Više o

žene

,

muškarci

,

okrutnost

,

manipulacija

10. Ne javljaju se na telefon - uvjerili ste ju da vam da svoj broj i osjećate kako vam samopouzdanje raste. Vaš šarm i dobar izgled zasigurno su ostavili dojam na nju. Nažalost, kada pokušate nazvati, ona se ne javlja, ili još gore, dala vam je krivi broj. Neke žene dat će vam broj jer im je to lakši način da vas se riješe. Ipak to vam je dobar znak da se više oko nje ne trudite.  

9. Koriste muškarce za besplatno piće - neke žene izlaze vam nemajući namjeru potrošiti vlastite prihode na zabavu. Umjesto toga oslanjaju se na svoj izgled i šarm kako bi uvjerili muškarce da ih počaste pićem. U principu nemaju većih ambicija od malog flerta i besplatnog pića. Kada joj dosadite brzo će pronaći novu žrtvu.

8. Služite im kao prolazna zabava dok ne naiđe netko bolji - možda ste neko vrijeme u vezi, no primjećujete kako vaša izabranica polako gubi interes. Ako je pristojna otvoreno će prekinuti s vama, no ako je okrutna manipulirat će s vašom slabošću sve dok ne naiđe netko bolji. Takve žene ne vole biti same i izvan veze, i tako umjesto da odmah završi vašu muku, vrtit će vas oko malog prsta dok ne upozna nekog s kime vas može zamijeniti.  Ako je doista okrutna započet će vezu s njim dok ne vidi tko joj više odgovara i onda prekinut s vama.

7. Emocionalno manipuliraju muškarcima - muškarci ne vole vidjeti tužnu ženu, i neke okrutne pripadnice ljepšeg spola koristi će ovu metodu kako bi dobile ono što žele.

6. Koriste fizičko nasilje - muškarci su uglavnom odgojeni tako da nasilje prema ženama smatraju znakom slabosti. No neke žene iskoristit će ovaj dio osobnosti muškarca kako bi  nad njim dobile kontrolu. Znajući da joj nikad neće vratiti, ovakav tip žene koristi fizičku bol bez straha od odmazde. I muškarci rijetko kad pričaju o ovakvom tipu nasilja kako ne bi ispali slabići.

5. Kritiziraju muškarca u javnosti - neke okrutne pripadnice nježnijeg spola vole koristiti upravo ovu metodu. I mogu se izvući na način na koji muškarcima nikad ne bi uspjelo. Kada žena ismijava svog muškarca u društvu, grupa će se prije nasmijati nego zaprepastiti njenim komentarima.

4. Ne otkrivaju jesu li u vezi - povukli ste sve svoje najbolje poteze i smatrate kako se razgovor s djevojkom koja vas privlači razvija vrlo dobro. Taman ste došli do točke da ste ju spremni pitati za broj kadli ona ispaljuje: ˝Imam dečka.˝ Tu informaciju je uredno mogla reći i na početku razgovora. To nije najgora stvar koju žena može učiniti muškarcu, ali zna biti iritantno kada vas navede na krivi put i samo uživa u vašem laskanju i flertu.

3. Uskraćuju seks - ovo je česta stvar koju okrutne žene čine muškarcima. Muškarcima je seks doista bitna stvar u vezi, stoga je uskraćivanje kako bi dobila nešto što želi, ili jednostavno da kazni muškarca zbog nečega što joj se nije svidjelo prilično ružna stvar, premda efektivna.

2. Testiraju svoje muškarce - već ste isplanirali izlazak s prijateljima, kada vas djevojka nazove i zamoli da promijenite plan jer želi da večer provedete s njome. Zapravo i nema nekih posebnih razloga za to, samo vas želi vidjeti. Zna da ste već imali planove za izlazak s prijateljima, no ako ju doista volite, doći ćete k njoj. Ako njezin zahtjev dolazi s takvim uvjetovanjem, onda znate da se radi o testu. Ovakvo testiranje u vezi je samo okrutno i jadno.

1. Flertaju kako bi potaknule ljubomoru - možda se osjeća zapostavljeno, možda ste se posvađali, a možda jednostavno uživa gledati vaše izmučeno lice. Bilo kako bilo, djevojke koje flertaju s drugim momcima ispred svojeg dečka nezrele su i manipulativne.

28.11.2009. 13:00:34
Novi komentar
nužno
nužno