« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
NAJAVE

ZZ Quartet Ratka Zjače zatvara Jazz.hr/jesen

Festival se održava od 17. do 19. listopada, a osim ZZ Quarteta, publika će imati jedinstvenu priliku poslušati velika imena svjetske jazzscene

Jazz.hr/jesen
Jazz.hr/jesen (Jazz.hr)
Više o

jazz.hr

,

ZZ Quartet

ZZ Quartet Ratka Zjače nastupit će 19. listopada ove godine u dvorani Blagoje Bersa Muzičke akademije u Zagrebu te će zatvoriti program ovogodišnjeg izdanja festivala Jazz.hr/jesen.

Festival se održava od 17. do 19. listopada, a osim ZZ Quarteta, publika će imati jedinstvenu priliku poslušati velika imena svjetske jazzscene, pijanista Leszeka Moždžera te virtuoznog harfista Edmara Castanedu.

Hrvatski gitarist Ratko Zjača, koji desetljećima živi i djeluje u Nizozemskoj, dobitnik je HDS-ove nagrade "Miroslav Sedak Benčić" za 2018. godinu za autorsko stvaralaštvo na području jazz glazbe. Dobio ju je za 25 godina skladateljske i diskografske karijere.

Od samog početka na njegovim su izdanjima bile zastupljene autorske skladbe. Do sad ih je dokumentirao pedesetak, pa tako i sa ZZ Quartetom s kojim će nastupiti u Zagrebu.

Organizator koncerta je Jazz.hr HDS-a. Ulaznice za koncert ZZ Quarteta, ali i za cijeli festival možete nabaviti u sustavu ulaznice.hr.

11.10.2019. 11:32:14
Novi komentar
nužno
nužno