« Glazba
objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana
NAJAVE

Zvuci dnevne sobe u Pločniku

Ostati doma gledati vijesti i bedirati se u kontinuitetu?! Dignuti ruke i odustati od stvari do kojih nam je stalo? Ne, ne...

Pločnik
Pločnik (Arhiva)
Više o

dnevna soba

,

Pločnik

Kao i u većini Europe i svijeta, i kod nas su na snazi preporuke i mjere tijekom aktualne situacije u vezi pandemije prouzročene virusom Covid-19.

U zatvorenim prostorima nema plesnog podija, distanca je među nama, maske se po novom nose i u zatvorenim prostorima (ako kapaciteti ne omogućavaju održavanje fizičke distance)... I što sad?!

Ostati doma gledati vijesti i bedirati se u kontinuitetu?! Dignuti ruke i odustati od stvari do kojih nam je stalo? Ne, ne...

Pločnik ima prijedlog kako da zajednički provedemo i prebrodimo ova hrđava vremena:
'Zvuci dnevne sobe' predstavljaju novi koncept prilagođen aktualnim i izvanrednim prilikama, kroz kojeg će naši stalni, stari, ali i novi suradnici (glazbenici, DJ-i, producenti, promoteri, izdavači, party animals...), odsvirati, selektirati ili predstaviti glazbu koju stvaraju ili slušaju u kućnoj atmosferi. tj. unutar svoje dnevne sobe.

I to nije sve! Za sve koji nam se zbog inih razloga ne mogu pridružiti uživo, 'Zvuci dnevne sobe' zaživjet će kao nova radijska emisija, emitirana u programu Radija 808! Ostani na vezi i provjeri događanja koja ćemo kroz ovaj koncept najaviti idućih dana.
I bez sumnje i dalje ostajemo odgovorni!

13.10.2020. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno