« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
SAZNAJEMO

Zvijezda pelati – novi proizvod u Zvijezdinom crvenom programu

Asortiman nadopunjuju i Zvijezdini gotovi umaci rajčice - Bolognese, Basil i Salsa uz koje je obrok spreman već za tri minute

Mljac!!
Mljac!! (Zvijezda)
Više o

rajčica

,

pelati

,

Zvijezda pelati

Zvijezda pelati od oguljenih rajčica u vlastitom soku, novi su Zvijezdin proizvod koji predstavlja logičnu nadogradnju postojećeg asortimana crvenog programa. Rajčice u Zvijezda pelatima dolaze u praktičnom pakiranju od 400 grama.

- Kategorija crvenog programa u Zvijezdi kontinuirano raste. Taj asortiman kupci prepoznaju kao brzo, praktično i ukusno rješenje za pripremu ukusnog obroka i za njime sve češće posežu zbog nedostatka vremena- kaže Jasna Pulić, rukovoditelj odjela marketinga u Zvijezdi.

Crveni program Zvijezde sadrži još i pasiranu rajčicu od svježih, zrelih rajčica, protisnutih kroz fino sito da bi se dobila prepoznatljiva, glatka konzistencija. Asortiman nadopunjuju i Zvijezdini gotovi umaci rajčice - Bolognese, Basil i Salsa uz koje je obrok spreman već za tri minute.

Parmigiana od patlidžana

Sastojci

  • 400 g patlidžana

  • 200 g Zvijezda pelata

  • 2 češnja češnjaka

  • 100 g krušnih mrvica

  • 1 dl Zvijezda ekstra djevičanskog maslinovog ulja

  • 50 g naribanog parmezana

  • 100 g mozzarele

  • Začini (sol, papar, bosiljak ili origano)

Priprema: Patlidžan narežite na tanje kriške. Kratko ga prepržite na maslinovom ulju i izvadite iz tave. Na soku od patlidžana prepržite protisnuti češnjak te dodajte pelate koje ste narezali i nasjeckali. Dobro posolite i popaprite te dodatno začinite po želji (npr. bosiljkom ili organom).

U prethodno namašćeni lim redajte patlidžane, zatim umak od rajčice i tako dok ne potrošite sve sastojke. Na vrh stavite naribani parmezan, mozzarellu i krušne mrvice. Zapecite u vreloj pećnici dok se gornji sloj ne zarumeni, oko 15 minuta na 220 stupnjeva.

Dobar tek!

 

07.06.2019. 12:29:00
Novi komentar
nužno
nužno