« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 1 godinu
ČESTITAMO

Zvijezda margarin je broj 1 u kvaliteti za hrvatske potrošače

Najveći broj ispitanika poistovjećuje Zvijezda margarin s vrhunskom kvalitetom

Zvijezda margarin
Zvijezda margarin (Zvijezda)
Više o

Zvijezda margarin

Vrhunska kvaliteta i Zvijezda margarin idu ruku pod ruku, potvrdili su to potrošači koji su mu dodijelili zlatnu medalju QUDAL - Quality Medal. U istraživanju je sudjelovalo 1200 ispitanika iz opće populacije internetskih korisnika starijih od 18 godina. Tijekom siječnja 2023. većina njih navela je Zvijezda margarin kao apsolutni broj 1 u svojoj kategoriji kada je u pitanju vrhunska kvaliteta na domaćem tržištu. Cilj QUDAL istraživanja je utvrditi koje kompanije, proizvodi i usluge nude najviši stupanj kvalitete na tržištu, prema mišljenju i iskustvu samih potrošača.

Zvijezda margarin prvi je put proizveden 1956. godine i do danas je ostao nezamjenjiva namirnica za kuhanje, pečenje te izradu kolača i slastica. Svako jelo čini ukusnijim i naglašava osnovne arome.

"Ponosni smo na svaku nagradu koju dobiju naši proizvodi, a oni koje dodjeljuju potrošači su nam najvažnije. Zahvalni smo potrošačima koji su još jednom prepoznali vrhunsku kvalitetu Zvijezda proizvoda. Kontinuirano ulažemo u inovacije i unaprjeđenje naših proizvoda kako bismo održali visoku razinu kvalitete", rekao je Gašpar Novak, direktor marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Zvijezda je godinama ponosni partner Ugostiteljsko-turističkog učilišta u Zagrebu te u sklopu suradnje podržava mlade slastičare koji u svakodnevnom radu koriste Zvijezda margarin. Zvijezdina škola slastičarstva tako potiče mlade slastičare, kao i sve amatere, da se okušaju u pripremi neodoljivih slastica, koje će zahvaljujući Zvijezda margarinu i njegovoj dokazanoj vrhunskoj kvaliteti, uvijek biti ukusni i uspješni.

25.04.2023. 16:32:00
Novi komentar
nužno
nužno