« Seks
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
NAUČITE

Znate li što potpuno ubija želju za seksom?

Partner koji izgubi posao pada u depresiju i dobiva osjećaj niže vrijednosti, pa se povlači u sebe i gubi volju za komunikacijom

Muškarci su psihički labilniji u tim situacijama
Muškarci su psihički labilniji u tim situacijama (Arhiva)
Više o

posao

,

gubitak posla

,

volja za seksom

Kakve veze libido ima s moći, vječno je pitanje, a odgovor je jasan kao dan - ima, naravno, jer ako izgubite posao, postat ćete bezvoljni za sve, pa i za vesele noći u krevetu.

Do sličnog su zaključka stigli i francuski znanstvenici koji su na uzorku od 400 ispitanika pokušali provjeriti kako gubitak posla utječe na libido.

Ne treba naročito naglašavati da su rezultati prilično očekivani: u čak 71% slučajeva je gubitak posla doveo do nezainteresiranosti za seks kod partnera koji je ostao bez posla, a u 47% slučajeva takva je situacija dovela do prekida veze.

Očekivano, partner koji izgubi posao pada u depresiju i dobiva osjećaj niže vrijednosti, pa se povlači u sebe i gubi volju za komunikacijom bilo koje vrste, pa čak i seksualne.

U tim su se situacijama muškarci pokazali psihički labilniji, jer češće gube želju za seksom, a lijek je razgovor kojim će partner koji i dalje ima posao dati dodatno samopouzdanje onome koji je prisiljen na ležanje kod kuće.

16.12.2015. 23:02:00
Novi komentar
nužno
nužno