« Žene
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
DAME, POZOR

Znate li što muškarci u stvari vole kod žena?

Fizički izgled muškarcima je vrlo bitan, ali ne mora biti, a najčešće i nije presudan

Što je tako privlačno?
Što je tako privlačno? (Shutterstock)
Više o

veze

,

muškarci i žene

,

odnosi

,

inteligencija

,

smisao za humor

Nije nikakva novost da su fizičke osobine ono što muškarci na ženama primjećuju prvo, a nerijetko su ključne i kod brojnih kasnijih primjećivanja.

No, usprkos toj izraženoj selektivnoj percepciji postoje i stvari koje u muškim glavama ostaju urezane puno duže od 'površnih' karakteristika. To su naravno karakterne osobine koje, iako to ne pokazuju i ne izražavaju često, muškarci itekako primjećuju i pamte.

Zaključak koji se nameće sam po sebi je jednostavan - fizički izgled muškarcima je vrlo bitan, ali ne mora biti a najčešće i nije presudan. Stoga, dame, obratite pažnju na sljedeće osobine koje su vam urođene:

Inteligencija

Inteligencija bi trebala krasiti svaku ženu jer bez nje ona neće moći zadržati niti jednog muškarca. Inteligencija ženi omogućava da bude zanimljiva i intrigantna te relevantna sugovornica, ali daje joj i maštovitost koju može iskoristiti svugdje, a njen partner posebno će zapamtiti onu u krevetu.

Pozorno slušanje

Inteligencija se može izraziti kroz lijepo i elokventno izražavanje, ali ništa manje važno nije znati i dobro slušati. Na taj način muškarcu dajete do znanja da vas zanima, a uz to otvarate mogućnost za dublje zbližavanje. Zato naučite slušati i on će to primijetiti.

Smisao za humor

Nijedan muškarac neće ostati ravnodušan na dobru šalu ili dosjetku, naročito ako dolazi od žene koja im je zanimljiva i privlačna. Smisao za humor je također pokazatelj inteligencije, a kroz humor se može zbližiti puno ležernije nego kroz ozbiljne teme. Zato nije na odmet znati kada je vrijeme za šalu i taj trenutak iskoristiti jer svi pamte i rado se prisjećaju dobrog smijeha.

Šala na vlastiti račun

Ako se volite našaliti vjerojatno nemate ništa protiv šale na vlastiti račun. No, ako vam to nije drago morat ćete se suočiti s činjenicom da muškarcima malo što smeta koliko žena koja sve shvaća previše osobno, a gore od toga je samo ako to ljudima počne i zamjerati. Naučite se našaliti na vlastiti račun jer ćete tako pokazati da muškarce ne gledate previše kritički, a na kraju ćete se vjerojatno i dobro zabaviti.

Lijep osmijeh

Iako osmijeh donekle spada u fizičke karakteristike on je puno više od puke mimike. Muškarcima je ženski osmijeh iznimno privlačan jer on može biti, a najčešće i je odraz otvorenosti i seksipila kojem on gotovo nikada ne može odoljeti. Glasno kao reakcija na šalu ili toplo kao znak razumijevanja, svaki ženski osmijeh ima snagu koja s nogu može oboriti i najjačeg pripadnika jačeg spola.

21.01.2013. 20:45:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Jana25
    22.01.2013. 14:31
    Slažem se sa svime ovime. Ali mislim da je inteligencija najbitnija,a ono na što često muškarci padaju su lijepi zubi, tj. osmijeh, a mnoge žene se boje zubara, što mi nije čudno. Svakako im ne zamjeram što žele videjeti lijepi osmijeh. Ono što oni kod nas vole smatram da je potpuno normalno i u redu i da ne pretjeruju.
  2. avatar
    bla
    22.01.2013. 15:41
    Lijep osmijeh naravno pa to se i meni sviđa i drago mi je što je muškarcima stalo do lijepih zubi, zapravo do lijepog osmijeha ali za to nama treba zubar kojeg se naravno ne moramo bojati.
  3. avatar
    nakna flickor
    19.10.2013. 07:27
    kakav je covjek kojem nije bitan osmjeh
Novi komentar
nužno
nužno