« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
EHH ...

Znakovi da ste postali papučar

Zajednički Facebook profil je prilično ponižavajuća stvar za muškarce, no ako pogledate svoje prijatelje na Fejsu, ima ih sigurno nekoliko koji su "u paru"

Morate se opravdavati kad kasnite?
Morate se opravdavati kad kasnite? (Arhiva)
Više o

muškarac

,

papučar

,

zajednički Facebook profil

Papučar je riječ koju će svaki frajer veselo ispaliti za nekog prijatelja, no kad netko njega tako okarakterizira ... sigurno neće biti sretan. No, kako se zapravo postaje papučar?

Vjerovali ili ne, sve počinje s pivom. Obično je na početku veze sve u redu, možete s frendovima na pivicu kad poželite, ali nakon nekog vremena to postaje problem, pa se morate ispričavati, obećavati da nećete više nikad tako dugo ostati ... sve dok je ne morate pitati za dozvolu.

Kad vam se prvi puta dogodi da morate kući ranije zato što ona to želi, na najboljem ste putu prema statusu papučara.

Nadalje, zajednički Facebook profil prilično je ponižavajuća stvar za muškarce, no ako pogledate svoje prijatelje na Fejsu, ima ih sigurno nekoliko koji su "u paru". Naravno, on nije taj koji stavlja statuse i fotke ...

Jednako tako, odjednom shvatite da sve glavne odluke u kući donosi baš Ona, a vas se baš i ne pita previše, pa se osjećate kao klinac kojem roditelji nešto dozvoljavaju ili ne.

Za kraj, gotovo jednako strašna spoznaja je analiza prijatelja s kojima se družite. Ako još uvijek imate neke frendove iz djetinjstva koji su dobrodošli, još se držite ... no, kad i oni nestanu, svi prijatelji bit će, zapravo, njeni ...

09.04.2016. 21:35:00
Novi komentar
nužno
nužno