« Film
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
BOX OFFICE

„Zločesti djedica“ rasturio američka kina

Ove je godine iznenađujuće malo komedija u kinima pa svaka iole smješnija odlično prolazi, stoga ne bi trebalo čuditi ako djedica potegne i do stotke

Uložena lova vraćena za tri dana :)
Uložena lova vraćena za tri dana :) (Arhiva)
Više o

box office

,

jackass

,

zarada na blagajnama

,

Gravitacija film

,

Zločesti djedica

Tko god je vidio stvarno smiješne trailere za novi film iz Jackass serijala ne čudi se uspješnom startu "Zločestog djedice" koji je u prvom vikendu prikazivanja u Americi zaradio 32 milijuna dolara.

Ove je godine iznenađujuće malo komedija u kinima pa svaka iole smješnija odlično prolazi, stoga ne bi trebalo čuditi ako djedica potegne i do stotke. O kako je dobrom biznisu ovdje riječ najbolje govori podatak da je film koštao svega 15 milijuna što znači da je povratio uloženo već u prva tri dana prikazivanja. Vlažni san svakog investitora.

„Gravitacija" je stoga pala na drugo mjesto sa 20,3 milijuna dolara prihoda pri tome dosegnuvši total od 199 milijuna dolara. Najveće razočaranje proteklog vikenda je novi film Ridleyja Scotta „Savjetnik" kojeg su prvo pokopali kritičari, a zatim i publika. Usprkos zvjezdanoj glumačkoj ekipi u kojoj su Michael Fassbender, Cameron Diaz, Brad Pitt i Penelope Cruz film je zaradio svega 8 milijuna dolara.

Cijeli izvještaj s američkog box officea možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

 

28.10.2013. 09:40:00
Novi komentar
nužno
nužno