« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
HE HE

Zločeste cure jako su privlačne

Nisu samo cure zakačene na zločeste dečke, muškarci imaju sličnu situaciju sa zločestim curama, a evo i zašto se to događa

Zašto su zločeste cure tako privlačne
Zašto su zločeste cure tako privlačne (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

zločeste cure

Sličnije su dečkima

Zločeste cure imaju više zajedničkog s muškim spolom nego njihove dobre kolegice. To muškarcima odgovara, jer im se nije problem poistovjetiti s njima. Muškarci u njima vide pravu prijateljicu, a ne samo partnericu ili ljubavnicu.

Ne žele ozbiljnu vezu

Zločeste cure su rado slobodne i neovisne, stoga im niti na kraj pameti ne pada da bi se silile u ozbiljnu vezu ili dugogodišnju vezu. S tim ne zamaraju muškarce, a oni se ne boje nedjeljnih ručkova s njenim roditeljima, crkvenih zvona i vjenčanja. 

Imaju bolji smisao za humor

Muškarci u njihovoj blizini ne moraju paziti što govore. Zločeste cure se ne zgražaju na prostim vicevima i sočnom izražavanju. Smiju se na glas i same dobace koju. Muškarci se u njihovom društvu lakše opuste i pokažu svoje pravo lice.

Izazovnije se oblače

Zločeste cure vole uzbuđivati i izazivati dečke provokativnim i seksi oblačenjem, što muškarce neizmjerno uzbuđuje. S oblačenjem ističu svoju ženstvenost i izluđuju muškarce. Za muškarca nema boljeg afrodizijaka  od cipela s visokom potpeticom, kratke suknje i dubokog dekoltea.

Dobre su u krevetu

Možda to i nije uvijek istina no muškarci su sigurni da je. Seks s zločestom curom koja pristaje na vragolaste igrice u krevetu te osim njegovih fantazija koje želi ispuniti i ma i vlastite koje želi podijeliti s njim. 

Uzimaju, što hoće

Zločeste cure se nikada ne žale, da je glazba preglasna, da su umorne ili gladne. Ne glumataju da bi dobile nešto. Jednostavno stišaju glazbu, odu spavati i uzmu si za jesti.

 

 

27.07.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno