« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
DON JUANI

Zlatna pravila za prave zavodnike

Zašto nekima ne predstavlja problem upoznati novu osobu, a drugi se uvijek muče ...

Kako uletjeti na pravi način
Kako uletjeti na pravi način (Arhiva)
Više o

upoznavanje partnera

,

zavođenje

,

tehnike zavođenja

,

osvajanje žena

Zaboravite šablonske upade tipa "Koliko je sati? 12 i 15? Pravo je vrijeme da se upoznamo!" Ako vam se sviđa, recite joj to. Čak 75 posto žena izjavilo je da im se sviđa iskren i otvoren ulet.

Kad je pozovete na večeru, nemojte izabrati neki trendy restoran, radije je povedite na neko intimnije mjesto na kojem joj se nećete morati derati u uho da biste nadglasali glazbu i žamor. I ne vodite je u birtiju u kojoj svakodnevno ručate.

Najvažnije je da joj pri odlasku iz restorana pružite mogućnost izbora.

Pitajte: "Jesi li za jedno piće kod mene ili da te otpratim kući?" Ako pomisli da se od nje a priori očekuje da ode do vas, a ne sviđate joj se, s večere biste se mogli vratiti i bez komada i povrijeđenoga ega. A i jedno od toga je, vjerujte, sasvim dovoljno...

Pobrinite se da primijeti uokvirene fotografije vaše obitelji i prijatelja - shvatit će da niste vuk samotnjak i da ste sposobni održavati veze. Fotografije su odlične i za održavanje razgovora zanimljivim i nepretencioznim. Jasno, pobrinite se da ne vidi fotke iz vašega policijskog dosjea..

Da biste dobili na vremenu, pustite glazbu. Engleski su psiholozi objavili istraživanje provedeno na 2000 žena koje je pokazalo da se žene pale na riječi pjesama više nego na glazbu. Englezi su otkrili i da su najučinkovitije stvari Kyliena "Slow", Timberlakeova "SexyBack" i "Number 1" Goldfrappa.

A mi mislili da je Mišo zakon...

09.11.2012. 17:11:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ivan
    14.11.2012. 07:50
    I onda sam recite da niste komplicirane
Novi komentar
nužno
nužno