« Film
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci

Žiri pulskog festivala

Više o

Pulski filmski festival

Direkcija ovogodišnjeg, 55. festivala igranog filma, koji će se u Puli održati od 19. do 26. srpnja, objavila je sastav Ocjenjivačkog suda natjecateljskog Nacionalnog programa.

Besplatan ulazPula će omogućiti besplatan ulaz na filmske večeri u Areni srednjoškolcima, studentima, osobama s invaliditetom i umirovljenicima. 

U Ocjenjivačkom sudu su akademik, dramaturg i profesor na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu Nedjeljko Fabrio, glumica Jagoda Kaloper, Nikša Kušelj, član Drame HNK u Zagrebu, Martin Tomić, redoviti profesor na Akademiji dramske umjetnosti, i dr. Nikica Gilić, filmolog koji predaje teoriju filma na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Inače, grad Pula će za filmskog festivala, osim slobodnog ulaza na sve projekcije filmova na Kaštelu i u kinu Valli koje je dobilo ime prema talijanskoj glumici Alidi Valli, omogućiti i besplatan ulaz na filmske večeri u Areni srednjoškolcima, studentima, osobama s invaliditetom i njihovoj pratnji te umirovljenicima. Ostaloj publici Grad osigurava cijenu ulaznice od 10 kuna za jednu festivalsku večer u Areni. (HINA) 

02.07.2008. 00:48:44
Novi komentar
nužno
nužno