« Glazba
objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana
GLAZBA

Zimzelen u najavi

Zimizelen za mjesec dana promovira hvaljeni album "San na uzici" na pozornici Močvare!

Zimzelen
Zimzelen (Arhiva)
Više o

novi album

,

Zimizelen

Posljednjih nekoliko mjeseci nižu se redom pozitivne kritike albuma "San na uzici", a Zimizelen će 10. listopada u Močvari koncertno predstaviti to izdanje. Nastupit će s bendom, s kojim intenzivno vježba već neko vrijeme. Ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio i Dirty Old Shopu (Tratinska 34).

"San na uzici" broji deset pjesama, a ako je suditi po komentarima kritike, radi se o "albumu vrijednom pažnje". Kritičari su istaknuli i kako bi "Zimizelen uz malo sreće mogao postati važnom "zimzelenom" konstantom domaće kantautorske scene". "Fantastično", "Zamisli", "Iza zavjesa" te suradnja s Mary May na pjesmi "Likovi bez lica" singlovi su objavljeni s njegova albuma prvijenca, a sve vizuale i spotove možete pogledati na YouTube kanalu Dostave zvuka.

Psihodelični noir folk opis je žanra njegovih pjesama, a publici ih je već predstavio na nekoliko koncerta u Zagrebu, ali i šire. Publici u listopadu priprema pravu glazbenu poslasticu, a do tada album "San na uzici" u izdanju Dostave Zvuka možete poslušati na svim digitalnim servisima.   

12.09.2023. 08:30:00
Novi komentar
nužno
nužno