« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
SMC

Želite plesati s Rambom na koncertu? Prijavite se na audiciju

Svjetski Mega Car smislio je plesno natjecanje za svoj koncert u Boogaloou u petak 28.10.

Rambo poziva plesače na audiciju
Više o

Rambo Amadeus

,

audicija

,

plesači

 „Na mojim koncertima uvijek mi je nedostajao scenski pokret, vrijeme je da se taj propust ispravi! Pozivam sve koji se bave plesom da se prijave na audiciju i zaplešu na mojem koncertu u Boogaloou," obznanio je Svjetski Mega Car ususret koncertnoj promociji svog novog live albuma „Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet u Domu sindikata" koju će održati u Boogaloou u petak, 28.10.2011.

„Tko me dojmi, pleše sa mnom na koncertu a slijedi i novčana nagrada za nastup!" kaže Rambo,  od kojeg se i očekivalo da svoj koncert obogati nekom sebi svojstvenom aktivnošću, pa će tako svi zainteresirani street-hip hop-break-free style plesači i  plesačice imati priliku pokazati što znaju i umiju pred budnim okom Ramba Amadeusa.

Svi koji žele pokazati plesni talent u Boogaloou imaju prilike to učiniti slanjem prijave na e mail: petra@menart.hr do petka, 28.10. u podne. Do 14 sati će biti obaviješteni jesu li ušli u finalni krug,  i bit će pozvani da nastupe pred Mega Carem točno u 19 sati, kako bi on osobno odabrao najboljeg ili najbolju. Prijavljeni moraju imati više od 18 godina, a u prijavi moraju navesti osobne podatke, fotografiju, dosadašnje plesno iskustvo i razlog zbog kojeg se žele okušati u ovom natjecanju.

Rambo će u svoj zagrebački repertoar uključiti sve one stare dobre stvari a i osam novih pjesama s novog live albuma „Rambo Amadeus & Mutant Dance Sextet u Domu sindikata" čija prodaja kreće upravo u sklopu koncerta u Boogaloou.  Svi fanovi  ovog originalnog crnogorskog glazbenika koji dođu na koncert  novi album Ramba Amadeusa moći će kupiti  po promotivnoj cijeni, a Rambo će se nakon koncerta družiti s publikom i potpisivati CD-e.

Svoje ulaznice za koncert Ramba Amadeusa u pretprodaji i dalje možete kupiti po 70 kn na sljedećim prodajnim mjestima:

-          Knjižara Rockmark, Berislavićeva 13,

-          Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7,

-          Boogaloo klub, Vukovarska 68,

-          Dirty Old Shop, Tratinska 22.

 

Na dan koncerta, ulaznice će se moći kupiti na blagajni u Boogaloou po 80 kuna, od 18 sati nadalje!

Ako vas je sram, i dalje možete probati osvojiti upade u našoj nagradnoj igri!

26.10.2011. 12:43:55
Novi komentar
nužno
nužno