« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
OPREZNO

Zbog odrona zatvorena Jadranska magistrala u Krilu Jesenicama

Jedno je vozilo zatrpano u odronu, nekoliko stijena težih od jedne tone završilo je u moru, ali srećom nema ozlijeđenih

(Duje Klarić/Cropix)
Više o

promet

,

HAK

,

Jadranska magistrala

,

odron Krilo Jesenice

Hrvatski autoklub javio je kako je zbog odrona zatvorena Jadranska magistrala u mjestu Krilo Jesenice. U odronu je jedno vozilo zatrpano, no nema ozlijeđenih. Nekoliko stijena težih od jedne tone završilo je u moru, a promet prema Omišu se preusmjerava na Gata i Žrnovnicu.

Zbog zimskih uvjeta je za sav promet zatvorena je državna cesta D 25 Gospić-Karlobag.

Zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu u: Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju - na D 3, na "staroj" cesti kroz Gorski kotar (dionica Zdihovo-Delnice), te na svim državnim, županijskim i lokalnim cestama, u zaleđu Novog Vinodolskog (ŽC 5094 Jasenak-Novi Vinodolski), ŽC 5030 Platak i ŽC 5032 G.Jelenje-Crni Lug. U Lici i Zadarskoj županiji na D1 Udbina- Gračac-Knin, D 23 Kapela-Žuta Lokva, D 25 Korenica-Lički Osik, D27 Gračac-Zaton Obrovački, D 42 Josipdol-Poljanak, D 52 Špilnik-Korenica, D 506 Dobroselo-Mazin-Bruvno, D 218 GP Užljebić-Donji Lapac-Srb, te na cestama na Žumberačkom gorju.

Na graničnom prijelazu Bajakovo kolona teretnih vozila na izlazu iz zemlje duga je oko 2 km. Na ostalim prijelazima nema čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

11.03.2010. 21:52:42
Novi komentar
nužno
nužno