« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
DUBIOZA KOLEKTIV

Zbog nevjerojatnog interesa u prodaji još 150 ulaznica za Dubiozu

Dubioza Kolektiv je jučer pokazao zašto u Hrvatskoj vlada Dubioza manija, a zbog ogromnog interesa za današnji je koncert pušteno u prodaju još 150 ulaznica

Dubioza Kolektiv
Dubioza Kolektiv (Aquarius - Dubioza)
Više o

Aquarius

,

ulaznice

,

Dubioza kolektiv

,

koncert

,

zagreb-info

Dubioza Kolektiv sinoć je ponovno pokazao zbog čega ga nazivaju najvećom regionalnom koncertnom atrakcijom. Fenomen koji je zahvatio Hrvatsku, susjedne zemlje, a i šire, publiku je počastio čistim glazbeno-scenskim zadovoljstvom kako su i najavili, a prvi dio njihove zagrebačke misije je uspio.

Budući da za današnji koncert vlada izuzetan interes organizator je odlučio u prodaju pustiti još dodatnih 150 ulaznica po cijeni od 100 kn. U klubu Aquarius od jutra je u prodaji 50 ulaznica, a 100 ulaznica bit će dostupno najbržima koji već oko 20.30 dođu na blagajnu kluba. 

Sinoćnji nastup Dubioza Kolektiva i DJ/VJ dvojca Diskobajagi, kojeg čine Brano i Vedran iz benda, bio je energetska bomba. Na Dubiozinim koncertima tako je uvijek, a to znaju svi koji su barem jednom doživjeli njihovu svirku uživo.

Bolji doživljaj može još jedino biti njihov današnji nastup u Aquariusu za koji su rasprodane sve ulaznice, ali je organizator, pod pritiskom publike, odlučio iznimno dodati još 150 ulaznica. Lijepo je kad neki regionalni bend postigne takav uspjeh i kad privuče toliku masu ljudi, a da se u stihovima „suzama ne lijepe tapete" ili da se refreni ne sastoje od jednostavnih proširenih rečenica.

Stoga večeras nemojte kasniti - dođite oko 22 sata i budite u klubu što ranije kako biste na vrijeme zauzeli svoju poziciju ispred energične sedmorice.

Što vas očekuje nakon koncerta poslušajte na Diskobajagi myspace profilu www.myspace.com/diskobajagi

29.10.2010. 13:00:42
Novi komentar
nužno
nužno