« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
EH, DA ...

Zašto žene ne mogu postići orgazam?

Orgazam je potpuno nedostižan za čak 15-ak posto žena, a osim nespretnog partnera, priličnu količinu problema žene izazivaju same

Što stoji na putu orgazmu
Što stoji na putu orgazmu (Arhiva)
Više o

problemi

,

vaginalni orgazam

,

orgazam

,

ženski orgazam

Ženski orgazam prilično je zahtjevan, pokazuju istraživanja koja su dala porazne rezultate - samo četvrtina žena doživljava orgazam kao posljedicu seksa, a ostalima je potrebna dodatna stimulacija u vidu prstiju, jezika ili igračaka.

Još gora vijest je da do 15 posto žena nikad ne doživljava orgazam tijekom seksa, tako da nije loše podsjetiti na neke navike koje otežavaju postizanje orgazma. 

>> Kako produljiti ženski orgazam >>

Primjerice, dugotrajno sjedenje izaziva skraćivanje mišića zdjelice, što ima negativan utjecaj na mogućnost postizanja orgazma, stoga, razmrdajte se svakih sat vremena. Jednako tako, negativan utjecaj imaju antidepresivi, koji su u zadnje vrijeme izuzetno popularni u Hrvatskoj, a o stresu vjerojatno ne treba posebno govoriti.

>> Ženski orgazam aktivira čak 30 centara u mozgu >>

No, loše je i stalno nošenje štikli, i to iz naizgled čudnog razloga - središnji luk štikli utječe na položaj zdjelice koji izaziva kontrakcije pred postizanje orgazma pa ste stalno blizu orgazma. U takvom stanju teško je postići zadovoljavajući orgazam koji će biti jači i intenzivniji. 

>> Postoji samo jedan ženski orgazam? >>

Ako ste uz sve to i nesigurni u svoj izgled ... problema ima kao u priči, pa od orgazma sigurno neće biti ništa. 

05.12.2014. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno