« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
ZANIMLJIVO

Zašto treba nositi crnu odjeću?

Iako možda mislite da ćete izgledati malo spooky u crnom, osim ako se ne radi o maloj crnoj haljini, zapravo će ljudi o vama imati pozitivno mišljenje

Crna odjeća govori svašta o vama
Crna odjeća govori svašta o vama (Arhiva)
Više o

samopouzdanje

,

osobnost

,

mala crna haljina

,

privlačnost

,

karakteristike

,

crna odjeća

Crna odjeća nekad se smatrala prikladnom samo u periodu žalovanja za pokojnim bliskim rođacima i članovima obitelji, no od nastanka famozne male crne haljine crna se boja na velika vrata vratila u modu.

No, i dalje ima onih koji su neodlučni kad je u pitanju odabir crne, a ovo bi ih istraživanje trebalo razuvjeriti...

Naime, opsežno istraživanje na velikom uzorku osoba oba spola dalo je jasan odgovor na pitanje - koje se kvalitete i karakteristike osobnosti povezuju s ljudima koji nose crno, a rezultati su bili impresivni.

Crna boja nalazila se na vrhu ljestvice pozitivnih osobina, a neke od njih su - inteligencija, privlačnost i visoka razina samopouzdanja

Tako je 46 posto muškaraca izjavilo da su žene u crnom vrlo seksi i privlačne, a velikih 57 posto tvrdi da žene u crnom simboliziraju moć i inteligenciju.

S druge strane, 49 posto žena crnu odjeću na muškarcu povezuje s moći i inteligencijom, ali zato čak 66 posto kaže da im je tako obučen muškarac vrlo seksi.

Stoga, nemojte ni slučajno zanemariti utjecaj crne na prvi dojam ... čak je snažniji od crvene!

12.02.2016. 16:48:30
Novi komentar
nužno
nužno