« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
MA DA?

Zašto se žene pale na oženjene muškarce

Nije stvar u tome što je zauzet pa predstavlja zabranjeno voće, kako bi neki zlobni umovi mogli pomisliti, već je riječ o tri ključne karakterne osobine koje takvi muškarci definitivno imaju

Oženjeni su privlačni zbog tri stvari...
Oženjeni su privlačni zbog tri stvari... (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

privlačnost

Privlačan muškarac ima razne fizičke karakteristike, no postoji i jedan mit koji se pokazao istinitim - ženama su oženjeni muškarci izuzetno privlačni.

Nije stvar u tome što je zauzet pa predstavlja zabranjeno voće, kako bi neki zlobni umovi mogli pomisliti, već je riječ o tri ključne karakterne osobine koje takvi muškarci definitivno imaju. 

Stoga, evo zašto slobodne žene padaju na oženjene muškarce.

Pokazuju osjećaje - teško je upoznati osobu koja zna što želi i koja će joj iskreno otkriti svoje planove, želje i namjere. Oženjeni muškarci svoje su osjećaje već pokazali osobi koju su odabrali za svoju životnu partnericu i to je osobina koja se doista cijeni

Prihvaćaju odgovornost - brak ne mora nužno opisivati odgovornost, muškarcima koju su izrekli sudbonosno 'da' statistika ide u korist. Istraživanje je potvrdilo kako većina oženjenih muškaraca je zaposlena te odgovorno skrbi za svoju obitelj. Iako to nije uvijek slučaj, ova osobina ženama je vrlo pozitivna i privlačna.

Spremni su na ozbiljnu vezu - slobodne žene koje traže ozbiljnu vezu iza sebe imaju brojne propale pokušaje s partnerima koji ili nisu bili sigurni što žele ili su pak spremno prihvatili činjenicu kako im je ljepše biti u prolaznoj vezi ili uživati u kratkoj avanturi. Upravo zbog toga, muškarac koji je odlučio život provesti s jednom osobom izgledaju vrlo privlačno i poželjno.

19.03.2018. 21:34:00
Novi komentar
nužno
nužno