« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
tulum

Zašto ne žele da dođemo na koncert?

Slipknot obećava rasturačinu za pamćenje

Fotografija vijesti
Više o

Slipknot

,

koncerti

Nakon što su jučer praktički pobjegli iz jednog luksuznog zagrebačkog hotela u želji za ludim provodom, članovi grupe Slipknot poručili su fanovima da niti slučajno ne dođu na današnji koncert jer namjeravaju doslovno rasturiti Dom Sportova najžešćom svirkom koju u ovom trenutku možete zamisliti.

Turneja ALL HOPE IS GONE ne ostavlja ravnodušnim niti jedan grad, niti jednu dvorani, apsolutno nikoga - a u to nas nije potrebno dodatno uvjeravati jer mi to svi naravno - već znamo. Zato ih nekoliko tisuća  fanova željno iščekuje, i prkosi strahu, jer za ovakav metal koncert - u ovom trenutku nema konkurencije.

Bend je jučer zasigurno želio proslaviti i osvajanje 2 Golden Hammer Awarda za Best Live Band i Best International Band, koje svake godina najboljima dodjeljuje Metal Hammer, britanski časopis za heavy metal. Slipknot je uz Iron Maiden jedini bend koji je osvojio čak dvije nagrade tijekom jučerašnje dodjele  što znači da današnji koncert neće biti - samo koncert, to će biti - METAL SPEKTAKL. 

I zato nakon više od deset godina i brojnih nagrada jer ih njihovi Maggotsi vjerno slijede, američki, ekscentrični i jedan od najboljih metal bandova današnjice danas nastupa u zagrebačkom Domu Sportova!!!

The Nine, Meld ili The Pale ones kako ih često zovu izaći će pred publiku za samo nekoliko sati i napraviti ono zbog čega se unaprijed ispričavaju - najžešći show ove godine.

ZATO NE ŽELE DA DOĐEMO!!!

Ponavljamo - niti slučajno ne kupujte ulaznice ako se na ovo niste unaprijed pripremili.

16.06.2009. 14:34:24
Novi komentar
nužno
nužno