« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
CONNECT

Zaprešićki Connectovci preuzimaju MTV

Nakon osvajanja vrha MTV-jeve liste Domaćica s hitom Šta me čeka, Connectovci su stali pred kamere MTV-ja i snimili emisiju TakeOver

Connect
Connect (Connect)
Više o

MTV

,

Connect

,

Zaprešić

U petak, 9. srpnja u 20:30 pogledajte dečke iz hrvatske hip hop grupe Connect koji će specijalno za regionalni MTV predstaviti svojih omiljenih pet spotova.

Grupa Connect postoji još od 2000. godine, kada su je pokrenuli Shalla, danas vodeći rap producent mlađe generacije, i Dragi, mladić zanimljivog i lako pamtljivog vokala, dok 2002. u bend ulaze još dva člana: Burazsel i Jura Blaze.

2005. godine, grupa Connect izdala je svoj prvi album 'Prvo pa muško'. Dragi, Shalla, Jura i Burazsel radili su na ovom projektu otprilike dvije godine. Kao gosti na albumu pojavljuju se General Two, Davor Gobac, VIP (Beograd) i Smile Provokator (Šah-Mat).

Connectovci su drugi album 'U drugom stanju' izdali u prosincu 2008. godine. Ubrzo su se izdvojili hitovi Ulice su bijele, Moje pjesme, Totalno to, Prijateljske ljubavi i Šta me čeka.

Grupa trenutno radi na svom trećem studijskom albumu.

Njihov spot za pjesmu Šta me čeka je nedavno osvojio i žiri ovogodišnjeg 12. festivala kreativne komunikacije Magdalena u Mariboru, a koji su njihovi omiljeni videospotovi i kakvu glazbu članovi benda Connect u slobodno vrijeme slušaju provjerite u petak, 9. srpnja u 20:30 u emisiji MTV Takeover.

08.07.2010. 12:29:57
Novi komentar
nužno
nužno