« Seks
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
VRIJEDI ZNATI

Zanimljive činjenice o ženskom orgazmu

Misterija ženskog orgazma i dalje muči velik broj muškaraca, a i određen broj žena, pa evo nekoliko činjenica koje će vam biti vrlo korisne

Ovo stvarno trebate znati
Ovo stvarno trebate znati (Arhiva)
Više o

orgazam

,

ženski orgazam

,

trikovi

,

pogrešne činjenice

,

tajne orgazma

Orgazam obično zbunjuje muškarce, kod njih je to prilično jednostavno i bez velikog kompliciranja, a upravo tako njima izgleda ženski orgazam. No, kad nauče i ove stvari, možda će cijeli proces malo bolje razumjeti.

Ženski orgazam prilično ovisi o menstrualnom ciklusu, a cijelu igru suvereno vode hormoni. Tako su žene seksualno najraspoloženije u doba ovulacije, što znanstvenici objašnjavaju evolucijom i željom za partnerom u plodnim danima, a tada i orgazam stiže lakše i gromovitiji je.

No, za razliku od muškaraca, žene mogu doživljavati orgazme bez ikakvih ograničenja - njima nakon toga ne treba odmor kao "jačem" splu. Uz to, ženski orgazam ne gubi snagu s godinama, kao ni seksualni apetit.

Tek toliko da znate, ako se posvetite klitorisu gotovo da ne možete pogriješiti, ali za svaki slučaj pažnju usmjerite na gornju lijevu stranu - to mjesto najjače reagira na podražaje.

17.06.2015. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno