« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
SAZNAJEMO

Zagrijte jesen uz ljute okuse

Izrađen je prema recepturi baziranoj na ukusnoj sočnoj rajčici, specifičnog je dimljenog okusa, a ljutinu mu daje čili

Sjajan novi umak
Sjajan novi umak (Zvijezda)
Više o

Zvijezda d.d.

,

Zvijezda BBQ umak

Zvijezda BBQ ljuti umak novi je dodatak liniji umaka za roštilj iz Zvijezdine kuhinje, osmišljen kako bi zadovoljio nepca ljubitelja ljutih okusa. Izrađen je prema recepturi baziranoj na ukusnoj sočnoj rajčici, specifičnog je dimljenog okusa, a ljutinu mu daje čili.

Zvijezda BBQ ljuti umak dolazi u praktičnom flakonu, a koristi se za mariniranje mesa ili kao prilog uz odrezak s roštilja.

Za savršeno sočnu piletinu razrijedite dvije žlice umaka s dvije žlice vode, zagrijte umak pa meso nakon pečenja ubacite u marinadu. Na taj način spriječit ćete da se umak zalijepi i zagori pri pečenju te spasiti suhu piletinu.

- Zvijezda BBQ ljuti umak nastavak je širenja našeg asortimana. Vjerujemo da će naši potrošači koji vole ljuto prepoznati i koristiti novi proizvod u pripremi obroka i kao prilog jelima, izjavila je Jasna Pulić, voditeljica marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Novi umak dostupan je u trgovinama po MPC od 19,99 kn, a za sve koji ne vole ljute okuse, dostupan je i blagi Zvijezda BBQ umak.

30.10.2019. 11:31:00
Novi komentar
nužno
nužno