« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
HAK - IZVJEŠĆE

Zagrepčani vozite kroz grad!

Na izlazu Lučko kolona je 3 km, a zagrebačka obilaznica je u zastoju pa bolje vozite kroz grad.

Fotografija vijesti
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

gužva u gradu

,

zagreb obilaznica

Promet je sve gušći, a kolona vozila koja ulaze na autocestu A 1 zagrebačkom obilaznicom iz smjera zapada proteže se do čvora Sveta Nedelja u dužini oko 11 kilometara. Iz smjera istoka situacija je još gora i kolona je oko 17 kilometara, izvijestio je Hrvatski autoklub , prenosi Hina.

Stoga HAK „domaćim" vozačima savjetuje da za prometnu komunikaciju između istoka i zapada, umjesto zagrebačke obilaznice, koriste gradske prometnice.

Od ulaska na autocestu A 1 usporeno i u koloni vozi se do 4. kilometra gdje je bila prometna nezgoda. Na izlasku s autoceste u Lučkom kolona je oko 3 kilometra.

Pojačan je promet i na autocesti A 2 Zagreb-Macelj, u smjeru Zagreba kolona je na 7. kilometru, kod mosta Sava. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac pojačan je promet u smjeru Lipovca.

Zbog pojačane gustoće prometa na izlazu s autoceste A 1 na čvoru Vrgorac, vozila se povremeno preusmjeravaju na čvor Ravča.

Povremeno se zbog gužve formiraju kolone na autocesti A 7 Rupa-Rijeka, na naplatnoj postaji Rupa, u oba smjera, na riječkoj obilaznici, također u oba smjera, na ulasku na otok Krk na Krčkom mostu te na izlazu Oštrovica, na autocesti A 6 u smjeru Crikvenice i otoka Krka.

30.07.2011. 12:25:13
Novi komentar
nužno
nužno