« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
STANJE U PROMETU

Kolona od Zagreba do Karlovca

Promet je otežan na A1, a kolnici su mokri na sjevernom Jadranu i Istri

Prometna nesreća paralizirala promet na A1
Prometna nesreća paralizirala promet na A1 (HAK)
Više o

stanje na cestama

,

naplatne kućice Lučko

,

stanje u prometu

Zbog gustog prometa i prometne nesreće na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca na 32. km u smjeru Karlovca kolona koja se vrlo sporo kreće proteže se do naplate Lučko, a ona do ulaska na autocestu A 1 do čvora Jankomir. Pojačan je promet i na autocesti A 2 Zagreb-Macelj (smjer Zagreb), A3 Bregana-Lipovac (smjer Lipovac) i A 4 Zagreb-Goričan (smjer Zagreb).
Zbog prevrtanja teretnog vozila kod odmorišta Lepenica, prije tunela Tuhobić na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, vozi se otežano.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na jugozapadnoj obilaznici grada Varaždina od Ulice braće Radić do skretanja za Poljanu.

Kolnici su mokri i skliski u Istri, na sjevernom Jadranu i mjestimice u Gorskom kotaru. Vozačima savjetujemo da voze s uključenim kratkim svjetlima i pripaze na sigurnosni razmak. U Lici mjestimice ima i magle.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok).

30.07.2011. 07:35:21
Novi komentar
nužno
nužno