« Zagreb
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
UDOMI ME!

Zagrebačke njuške - To je Vuk

Uz kampanju Zagrebačke njuške, dečki iz 100Cities&100Events odlučili su se donirati 10kn Udruzi Indigo za pomoć njuškama od svake prodane majice, pa povirite na njihov Fejs...

Tomfa i Vuk
Tomfa i Vuk (Udruga Indigo)
Više o

udomljavanje životinja

,

udomljavanje pasa

,

kućni ljubimci

,

Udruga Indigo

Tomislav Vukelić -Tomfa, glas i stas Kawasaki3pa se za ovog malca bacio i na pod, proveo je dosta vremena češkajući ga, dok je mali Vuk uživao. Iako je kod tete čuvalice mažen i pažen, pokazao je on i Tomfi da mu nije problem ni kada ga neko drugi češka. 

Mali Vuk ima svega 2 mjeseca, cijepljen je, čipiran i nalazi se pod skrbi Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Indigo i, naravno, traži svoj zauvijek domek.

 I Vuk nam je došapnuo nešto: Tomfa, daj me tu malo počeši, da da, baš tu, uuu kak paše.. dobro to tebi ide.. Šteta kaj nemrem biti tvoj, viš kak se dobro slažemo. Ja sam ti mali Vuk,, bar me tak svi zovu. Valjda zato kaj znam zavijat na mjesec :D Nemam pojma. moja teta Monika veli da sam zgodan, a meni niš nije jasno, kak mogu biti zgodan a niko ne pita za mene ? pa daj mi objasni pliz ? Imam samo dva mjeseca , je malo sam nestašan, al bum se svemu naučil. Pliz pomogneš mi nać domek ? 

Sve informacije za malca na e-mail udruga.indigo@gmail.com ili Facebooku. 

Uz kampanju Zagrebačke njuške, dečki iz 100Cities&100Events odlučili su se donirati 10kn Udruzi Indigo za pomoć njuškama od svake prodane majice. Zavirite, možda vam se dopadne koja majica sa zagrebačkim motivom...

06.10.2017. 12:29:00
Novi komentar
nužno
nužno