« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
DOĐITE!

Humanitarni koncert za Indigo njuške i proslava rođendana

U sklopu proslave rođendana Indigovci se nadaju da će se pronaći i poneki rođendanski poklon za napuštene njuške

Dođite, zabavite se, donirajte!
Dođite, zabavite se, donirajte! (Udruga Indigo)
Više o

humanitarni koncert

,

Udruga Indigo

Udruga Indigo i ove godine organizira humanitarni koncert u povod svog rođendana, već tradicionalno prikupljajući donacije za napuštene životinje.

Uz predstavljanje rada Udruge, te uz nezaobilaznu najfiniju tortu Petre Jelenić , proslavu rođendana će uveličati i glazbeni program. 

Proslava rođendana i prikupljanje donacija za napuštene životinje pod skrbi Udruge Indigo će se održati 4. 11 u klubu Hard Place.

U sklopu proslave rođendana Indigovci se nadaju da će se pronaći i poneki rođendanski poklon za napuštene njuške, a trenutna brojka životinja za koje se skrbimo je preko 90 pasa. Ulaz je dobrovoljna donacija ili rođendanski poklon za napuštene, zlostavljanje i zanemarene životinje.

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo je od osnivanja do danas udomila preko 800 životinja, pokrenuli su kampanju "Kad se male ruke slože i crna njuška se udomiti može",  sudjelovali u akcijama spašavanja životinja s poplavljenih područja, te se bave konstantnom edukacijom novih i starih vlasnika u sklopu koje su pokrenuli i školicu lijepog ponašanja za sve Indigo udomljene životinje te se bave socijalizacijom i rehabilitacijom pasa. 

Program počinje u 20:30h

voditeljica: Monika Berberović

nastupaju: Ines Mlinarić&Mališani (vokal Markiz), 4Head

05.10.2017. 13:31:00
Novi komentar
nužno
nužno