« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
TVORNICA

Zagreb večeras u znaku Jessie Ware

Organizator moli sve koji dolaze na koncert da ne nose profesionalne foto aparate ili kamere jer s njima neće biti dozvoljen ulazak na koncert

Koncert će biti sjajan
Koncert će biti sjajan (Menart)
Više o

Tvornica kulture

,

Jessie Ware

Prvi dan proljeća prema astronomskom kalendaru, Zagreb će dočekati u znaku koncerta britanske pjevačice Jessie Ware. 

Ulaznice su  rasprodane u pretprodaji ali za one najupornije i koji su voljni čekati u redu, organizator će u prodaju pustiti još 20 ulaznica po cijeni od 190 kn.

Blagajna Tvornice kulture bit će otvorena u 20 sati, a svatko može kupiti maksimalno 2 ulaznice.

U Tvornicu kulture moći će se ući od 20 sati. Ulazak za publiku i popis za press akreditacije bit će u Šubićevoj ulici.

Organizator moli sve koji dolaze na koncert da ne nose profesionalne foto aparate ili kamere jer s njima neće biti dozvoljen ulazak na koncert.

Jessie nastupa u 21:30 sati, a nakon koncerta pjevačica odmah odlazi na put u Prag gdje sutradan nastupa u klubu Palac Akropolis.

Prije nego li na pozornicu izađe Jessie Ware, za atmosferu kao u najboljim londonskim underground klubovima pobrinut će se DJ RRRamon! aka Yesh! (JabbaTon, Chew the Fat! itd... ). RRRamon! je inače osnivač poznatog zagrebačkog kolektiva Jabba Crew te već sedmu godinu organizator i rezident DJ klupske večeri JabbaTon. Od listopada 2009. započinje i novu klupsku večer, serijal hrvatskog izdanja prestižne londonske klupske večeri Chew the Fat!, a u listopadu 2011. pokreće i treću večer imena Black Light.

Nedavno pokreće glazbenu etiketu JabbaTon Records posvećenu izdanjima Bass glazbe, a ima i radijsku emisiju "Night Drive" na Radiju 808. Nastupao je na najvećim festivalima u regiji: EXIT, Springfestival Graz, Outlook, Terraneo, Hideout, Seasplash itd. Dijelio je pozornicu s imenima kao što su: Lee "Scratch" Perry, Erol Alkan, Jon More (Coldcut), DJ Craze, Krafty Kuts, Noisia, Mo' Horizons, Plastician, SP:MC, JME )

Za dodatno zagrijavanja pripremio je poseban miks remikseva Jessie Ware, kliknite i uživajte!

20.03.2013. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno