« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
BLAGDANSKI POKLON

Zagreb i ove godine isplaćuje božićnicu umirovljenicima

Božićnica će se isplatiti uz redovnu isplatu novčane pomoći umirovljenicima za mjesec prosinac 2011., a o točnom datumu isplate umirovljenici će biti naknado obaviješteni

Fotografija vijesti
Više o

Milan Bandić

,

umirovljenici

,

umirovljeničke božićnice

,

božićnice umirovljenici

Više od 17 tisuća umirovljenika koji imaju mirovinu manju od 1500 kuna s petogodišnjim neprekinutim prebivalištem na području grada Zagreba dobit će od grada božićnicu, prenosi Hina.

Božićnica će se isplatiti uz redovnu isplatu novčane pomoći umirovljenicima za mjesec prosinac 2011., a o točnom datumu isplate umirovljenici će biti obaviješteni putem sredstava javnog priopćavanja, izvijestila je pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna.

Naime, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom svake godine uoči Uskrsa i Božića umirovljenicima - korisnicima prava na novčanu pomoć osigurava 100 kuna Uskrsnice ili Božićnice.

Tako i ove godine planira osigurati isplatu Božićnice za oko 17.556 (broj korisnika za mjesec studeni) umirovljenika s mirovinom do 1.500 kuna čije je prebivalište na području Grada Zagreba u neprekidnom trajanju posljednjih pet godina.

01.12.2011. 14:43:00
Novi komentar
nužno
nužno