« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Zagreb Beer Fest otkrio nova glazbena imena trećeg izdanja

Kako je već najavljeno krajem prošlog tjedna, Zagreb Beer Fest poklanja koncert Morcheebe 17. svibnja ove godine

Lineup je sve bolji...
Lineup je sve bolji... (ZBF)
Više o

Morcheeba

,

Psihomodo Pop

,

Zagreb Beer Fest

Morcheeba, Psihomodo Pop, Svemirko, Haiku Garden, ESC Life i Punčke nova su glazbena imena trećeg Zagreb Beer Festa koji će se održati od 16. do 19. svibnja 2019. u Parku Franje Tuđmana u centru Zagreba!

Kako je već najavljeno krajem prošlog tjedna, Zagreb Beer Fest poklanja koncert Morcheebe 17. svibnja ove godine. Morcheeba se pred zagrebačku publiku vraća u sklopu promotivne turneje albuma "Blaze Away", a na Zagreb Beer Festu ćemo slušati njihove najveće hitove iz 20 godina duge karijere.

Prvi put na festivalu u centru Zagreba nastupat će legendarni domaći rockeri Psihomodo Pop koji ove godine slave 35. rođendan benda. Vrhunski live nastupi, brojni uspješni albumi i singlovi te sjajna energija ono su što opisuje jedan od naših najboljih bendova, a taj naslov Psihomodo Pop obranit će i na pozornici u centru Zagreba. Nakon rasprodane Tvornice na Zagreb Beer Fest stiže i grupa Svemirko. Bend koji iz dana u dan broji sve više fanova donosi glazbu s dva hvaljena studijska albuma u Par Franje Tuđmana u svibnju ove godine!

Sve jačem lineupu Zagreb Beer Festa priključuje se i Haiku Garden, bend iz Ljubljane poznat po svojim bučnim gitarskim dionicama i melankoličnom vokalu koji spaja shoegaze, noise rock i dream pop. Zagrebački bend skrojen od iskusnih glazbenika domaće alternativne scene, ESC Life, također su novi gosti Zagreb Beer Festa, gdje će predstaviti novi album "Born To Be Mild" široj publici. Indie rock trio Punčke također ćemo slušati na pozornici u centru grada, a nakon što su posljednjih godina doslovno osvojili čitav svijet svirkama, stižu pred domaću publiku odsvirati najveće hitove na koncertu koji će sigurno oduševiti mnoge.

Urban & 4, Detour, Boris Štok, Luce, Rolo i Electric Octopus dosad su najavljena glazbena imena festivala, a nova imena stižu 11. ožujka. Još prošle godine proširena je ponuda hrane i piva, a ove godine je festival najavio još kvalitetniju i veću ponudu. Zagreb Beer Fest ponovno će predstaviti preko 150 vrsta piva, a više detalja otkrit će uskoro. Ulaz na festival je besplatan, a organizator je YEM.

25.02.2019. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno