« Glazba
objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana
FESTIVALI

Zagreb Beer Fest - Detour zatvara treći dan

Prepun Trg. dr. Franje Tuđmana njihao se u ritmovima Morcheebe, Psihomodo Popa i ostalih izvođača, pogonjen sjajnom ponudom piva i hrane

Zagreb Beer Fest
Zagreb Beer Fest (Arhiva)
Više o

Zagreb Beer Fest

,

Detour

,

Grapevine Babies

,

Electric Octopus

,

Luce

,

Svemirko

Zagreb Beer Fest ušao je u svoj treći dan, a prva dva su se pokazala kao pun pogodak - prepun Trg. dr. Franje Tuđmana njihao se u ritmovima Morcheebe, Psihomodo Popa i ostalih izvođača, pogonjen sjajnom ponudom piva i hrane.

Nedjeljni program u 17h otvaraju Grapevine Babies, Riječani kojima je alternativni funk na duši i u instrumentima, da bi ih u 18h na pozornici zamijenili Electric Octopus, sjajni trojac iz Belfasta koji će jazz povezati s psihodelijom uz par riffova starog bluesa - ne propustite nikako!

Luce, mlada crvenokosa Zagrepčanka koju zovu i hrvatska Adele svojim će repertoarom sigurno oduševiti posjetitelje od 19h, a nakon nje u 20h na pozornicu dolazi Svemirko, đakovačka retro synth-pop atrakcija koja je odavno osvojila srca hrvatskih štovatelja glazbe.

Finale kreće, po običaju, u 21.15h, a headlineri treće večeri su Detour - koje vjerojatno ne treba detaljnije opisivati.

Uglavnom, uživajte... i ne zaboravite, ima i sutra!

19.05.2019. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno