« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
SAJMOVI

Zagreb Auto Show 2020 bez - automobila?!

Zagreb Auto Show
Zagreb Auto Show (Arhiva)
Više o

Zagreb Auto Show

Zagreb Auto Show je međunarodni salon automobila, gospodarskih vozila, motocikala i prateće industrije utemeljen 1992. godine, a održava se svake dvije godine. Ono što već godinama tvrdimo kako su sve vrste automobilskih salona na svijetu davno stvar prošlosti događa se i s hrvatskim salonom automobila pod imenom Zagreb Auto Show.

Financijska kriza, kriza svjetske automobilske industrije, preagresivno guranje električnih automobila koji za korisnu upotrebu istih nemaju nikakvog trenutačnog ekonomskog razloga, zakonski pritisak sa ekološkim limitima štetnih emisija plinova motora automobila, te razvoj automobilskog tržišta, odnosno potencijalnih kupaca, dovodi do toga da autosaloni kakve do sada poznajemo su stvar prošlosti.

Tako je i domaći Zagreb Auto Show godinama bio po pitanju automobila sve slabji i slabiji, te zastupnici marki automobila nisu više imali interes za izlaganjem na njemu i enormno visoke troškove izlaganja iskoristili su na drugim načinima pristupa do potencijalnih kupaca i daleko jeftinije i isplativije u broju prodanih automobila.

Zato ni najnovije priopćenje kako Zagreb Auto Show 2020 ostaje bez automobila s fokusom na motocikle i gospodarski program normalna je i očekivana situacija, a u nastavku pročitajte službeno priopćenje na tu temu...

Više pročitajte na portalu Automania.hr

01.02.2020. 17:14:00
Novi komentar
nužno
nužno