« Putovanja
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
LUKSUZ NA GRANICI LUDILA

Za sve one željne trošenja postoje bolesno skupa ljetovanja

Saznajte kako poznati iluzionist David Copperfield čini da bogatašima u 24 sata nestane 30,000 eura

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

Johnny Depp

,

Bruce Willis

,

odmor

,

Bahami

,

Donna Karan

,

ljetovanje

,

Karibi

,

vojni kadeti

,

biljka kat

Ako zaista želite uživati u ljetovanju i odmoru, te vidjeti svijeta  mogli biste to učiniti i iz penthousea na nekom od najluksuznijih putničkih brodova i cruisera uz vlastitog butlera. Prosječna cijena za to vam je 216,000 eura.

Ili biste mogli provesti tjedan dana igrajući se Pirata s Kariba na osobnom plovilu Johnyja Deppa. Ma kakav tjedan  - dva tjedna! Da znate što plaćate 170,000 eura. Malo vam je skupo? Ako ste multimilijunaš koji ne voli rasipati novac uvijek možete pobjeći od svih na sedam dana u vilu u vlasništvu Micka Jaggera u Mustiqueu - to će vas stajati samo 11,500 eura.

Iako se možda čine pretjeranima, u tim brojkama nema nimalo pretjerivanja; radi se o lokacijama koje mogu posjetiti samo naši super bogati sugrađani. Ali što ako niste ljubitelj jedrenja i plovila? U tom slučaju na scenu stupaju Bruce Willis i poznati iluzionist David Copperfield.

Čovjek koji je četiri puta 'umirao muški' ima vilu s pet kreveta na predivnom otočiću Parrot Cay u sklopu Turksa i Caicosa na Karibima - slučajno ili ne, to je omiljena lokacija i Donne Karan. Za jednu noć ćete izdvojiti 6,500 eura. Ali Copperfield je stao na višu stepenicu. Po njemu je nazvan čitav jedan zaljev koji je u sklopu Musha Caya na Bahamima - logično, zove se Copperfield Bay. Vile na samoj obali opisane su kao nešto „toliko privatno da će vam se učiniti kao da ste nestali". Ono što će sigurno nestati je svaki doživljaj i pojam realnosti obzirom da taj luksuz košta 30,000 eura - na dan!

Ako vas zanimaju letovi i njihove cijene, dostupnost, slobodni termini, detaljne informacije potražite u službenoj ponudi preko interneta ili u turističkim agencijama koje nude luksuzne odmore. I ako imate novca za nešto takvo, naravno.

Piše: Paul Baldwin/Metro World News
26.05.2011. 11:11:00
Novi komentar
nužno
nužno