« Fun
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
NOVI ZELAND

Za 1.400 dolara prodana dva dobro uščuvana duha u boci

Bočice s duhovima kupila je tvrtka koja proizvodi elektronske cigarete, koja sada navodno traži ideju kako da ih iskoristi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

Novi Zeland

,

duh u boci

Žena s Novog Zelanda uspjela je, nakon vrlo živahne internetske dražbe, za gotovo 1.400 američkih dolara prodati dvije bočice u kojima su navodno duhovi starca i djevojke, izvijestili su lokalni novozelandski mediji.

Avie Woodbury iz Christchurcha duhove je zarobila u bočice nakon seanse istjerivanja duhova u njezinoj kući. Woodbury je duhove uronila u svetu vodu i čuvala ih u odvojenim bočicama.

Prodaja duhova privukla je više od 200.000 korisnika interneta, a dražba je trajala tjedan dana. Woodbury je rekla da će sav prihod od prodaje, osim naknade od 100 dolara koju je platila istjerivaču duhova, darovati dobrotvornoj udruzi za zaštitu životinja.

"Događalo mi se da voda u loncu zakipi iz čista mira, osjećala sam dodire na vratu, čula glasove iz druge sobe, a stvari bi mi nestajale i pojavljivale se na čudnim mjestima", rekla je.

"Jednostavno ih se želim riješiti jer me plaše. A netko bi se možda rado s njima igrao", rekla je.

Woodbury je rekla da je nakon istjerivanja duhova u kući odmah osjetila "bolju vibraciju". "Je li to psihologija ili nešto drugo, ne znam, ali definitivno sam osjetila novu vibru", rekla je za novozelandsku televiziju.

Bočice s duhovima kupila je tvrtka koja proizvodi elektronske cigarete, koja sada navodno traži ideju kako da ih iskoristi. (hina/metro-portal)

10.03.2010. 13:06:45
Novi komentar
nužno
nužno