« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
INMUSIC 2014

Yem kolektiv, DJ Ilko Čulić i DJ Veles brinu za DJ program INmusic festivala

Night Stage, Silent Party, Šuma Striborova, Balkan Party i ove će godine posjetiteljima festivala ponuditi sjajnu svirku u sitne sate

Silent Party je uvijek dobro posjećen
Silent Party je uvijek dobro posjećen (INmusic)
Više o

Šuma Striborova

,

silent party

,

Night stage

,

Balkan party

,

INmusic 2014

,

DJ

,

Yem kolektiv

,

DJ Ilko

,

DJ Veles

Yem kolektiv, DJ Ilko i DJ Veles bez sumnje su dobitna kombinacija. Upravo zato vas na INmusic festivalu očekuje ova kombinacija čuvenih radijskih DJ-eva i kolektiv mladih koncertnih organizatora, dizajnera i DJ-eva raznovrsnih stilova.

Night Stage

U ponedjeljak, nakon nastupa benda Foals nastavlja se potraga za savršenim soundtrackom digitalnog doba pod neonskim svjetlima i zvukom uz koji jednostavno morate plesati. Očekuje vas Synth City, grad koji oživljava unutar samog INmusic festivala i donosi ono najbolje od suvremenog synthpopa i dašak nostalgije iz zlatnog doba italo disca, solo-brka i avijatorica. Jedno je sigurno, plesni podij više neće biti isti. Utorak i srijeda rezervirani su za virovitičanina, klupskog i radijskog DJ-a Zorana Velesa i legendu radijskog etera DJ-a Ilka Čulića.

Silent Party

S obzirom na interes koji izaziva plesni prostor Silent partyja za provjereno uspješan „tihi kaos" zadužena će biti ekipa iz yem kolektiva koja je skrojila nezaboravne setove, gotovo po individualnom ukusu plesača.

Šuma Striborova

Nakon što su yemovci pokazali da znaju kako pokrenuti ekipu svojim Retrostep partyjem nije bilo druge nego da ih pozovemo da to naprave i u Šumi Striborovoj. Šuma vas očekuje uz magične ritmove u kojima će se naći D'n'B, dubstep, jungle, breaktbeat...

Balkan Party

Zbog Balkan partyja ljudi nerado napuštaju festival. Razlog? Totalno ludilo koje stvaraju DJ Babilonska, Lily Rooster i Mikhee. Ove cure su iskustvo brusile u najpoznatijim zagrebačkim klubovima gdje su sa svojim after partyjima već stekle kultni status.

Ova probrana ekipa DJ-eva savršeno će nadopuniti nastupe velikih svjetskih i regionalnih izvođača. Čekaju vas The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Bombay Bicycle Club, Wolfmother, Flogging Molly, Partibrejkers, Rambo Amadeus, Vlada Divljan & Ljetno Kino big band i mnogi drugi.

Karte za jedan od najiščekivanijih festivala ove godine kupite za samo 349 kuna u najbližem Tisak Media centru te putem Tisak Media Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu i putem službene stranice festivala.

26.05.2014. 19:15:00
Novi komentar
nužno
nužno