« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
NAIAS

VW Tiguan GTE Active Concept

Volkswagen Tiguan GTE Active Concept ima svjetsku premijeru u Detroitu, a kombinira off-road image sa plug-in hibridnom tehnologijom

VW Tiguan GTE Active Concept
VW Tiguan GTE Active Concept (Automania)
Više o

VW Tiguan GTE Active Concept

,

NAIAS

,

Detroit auto show

Studija VW Tiguan GTE Active Concept pokazana kao svjetska premijera na autosalonu u Detroitu kombinira off-road image sa plug-in hibridnom tehnologijom.

NAIAS (North American International Auto Show) koji se održava od 11. do 24. siječnja 2016. godine donio je puno novosti na VW izložbenom prostoru, a jedna od najvećih u svakom slučaju je ova studija koja bi se prema trenutačnim informacijama trebala nači kao serijska verzija u prodaji već potkraj 20116. godine.

Volkswagen Tiguan GTE Active Concept ima mjesta za pet odraslih osoba, a izrađen je na osnovi druge generacije Tiguana, a ima karoseriju povišenu od tla za 45 mm.

Pokreće ga 1,4 litarski turbo benzinski motor s direktnim ubrizgavanjem goriva najveće snage 150 KS koji pokreće prednje kotače, a drugi dio hibridnog pogona je elektromotor snage 40 kW (54 KS) na prednjim kotačima i elektromotor snage 85 kW (115 KS) na stražnjim kotačima. Tako je dobiven Allrad-Plug-In-Hybridsystem.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

21.01.2016. 09:52:00
Novi komentar
nužno
nužno