« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
NOVOSTI

VW Golf 7 Facelift

Wolfsburg je s faceliftom VW Golfa 7 ponudio obilje nove tehnike i tehnikalija koje se mogu naći u puno skupljim modelima

VW Golf 7 Facelift
VW Golf 7 Facelift (Automania)
Više o

VW Golf 7 Facelift

Iz Wolfsburga su odlučili pustiti prve fotografije i podatke oko novog VW Golf 7 Facelift. Na prvi pogled opet dosadna VW filozofija prodavanja starog u novom obliku s minimalnm izmjenama.

Da, slažemo se s tom konstatacijom za vanjski izgled, ali ovaj put ne radi se o novoj generaciji već uobičajenom Faceliftingu. Ipak, mora se priznati da minimalno u detaljima obnovljena karoserija krije potpuno nove detalje ispod lima, točnije da se izrazimo u unutrašnjosti kabine.

Wolfsburg je s faceliftom VW Golfa 7 ponudio obilje nove tehnike i tehnikalija koje se mogu naći u puno skupljim modelima.

Tako VW Golf model 2017 donosi potpuno novi infotainment sutav, digitalnu instrumentnu ploču (Audi), LED prednja svjetla, poluautonomni sustav vožnje... Uz facelift dolaze i dva nova štedljiva benzinska motora, više snage za GTI model, novi DSG mjenjač sa sedam stupnjeva prijenosa, a faceliftom je 'pogođen' i karavan kao i GTE verzija koja je ispod lima ipak ostala bez novosti.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

13.11.2016. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno